Ihanat naiset rannalla - eli kumpi puki paremmin?

Toimitus

Vihdoin täällä: kesä ja rantakelit! Hiekkarantojen tärkein asuste lienee edelleen uimapuku, mutta muussa pukeutumisessa voi kesäkaudella heittäytyä huoletta rennon villiksi. Paras ranta-asu taipuu auringonoton jälkeen myös kesäiltaan kaupungilla. Mallia omaan rantatyyliin voi hakea Hollywoodin cooleimmilta äideiltä.

Heidi Klum vietti perheineen rantapäivää trendikkäässä raitamaksimekossa. Kaverikseen ei mekko muuta kaivannut kuin santaan uppoavat varpaat. Rennon ranta-asun kruunasivat neonväreissä hehkuva olkalaukku ja suolaveden sekoittamat hiukset.

Gwen Stefani yhdisteli erikoisessa rantalookissaan ruutuja, raitoja ja palloja. Naisen kuulas hipiä pysyi auringolta suojassa marimekkomaisen aurinkovarjon alla. Ranta-asun viimeistelivät Gwenin tavaramerkiksi muodostuneet isot aurinkolasit ja kirkkaanpunaiset huulet.

Vaan kumpi naisista onnistui rantalookissaan paremmin, auringosta nauttiva Heidi vai varjossa viihtyvä Gwen?

Teksti: Laura Paananen, joka aloittaa oman rantakautensa marssimalla ensimmäisenä uikkariostoksille

Kuvat: Splash News

Kommentit

Let us go
LET US GO

Hei Toimitus,

Meillä on pieni blogin muokkausongelma. Emme nimittäin saa vaihdettua blogin etusivulla olevan sivupalkin kuvia. Teemmekö jotain väärin vai onko tässä vielä ongelmia?

Terveisin Let Us Go Kaisa ja Anna

 

 

Toimitus
Toimitus

Moi Kaisa ja Anna, on vielä ongelmia joillakuilla - asiaa fiksataan parhaillaan, ja toivottavasti homma rullailee täydellisesti pian.

Tyyliholisti Tiina (Ei varmistettu)

Ciao, on sama probleema minullakin. Sivupalkissa vakavaa muutosvastarintaa havaittu :)

P.s Gwenin tyyli kolisee ja kovaa, tykkeen!

Milka Rantamo
Olennaisuuksia

Heidi allllll the way! <3

Kommentoi