Ilmianna kesän paras pötköttelypaikka + voita Ziajan kesäkassi auringonpalvojalle

Toimitus


Kesäkuu lähestyy puoltaväliä, ja nyt viimeistään on aika suojata iho ihanasti lämmittävältä auringolta. Lily ja Ziaja täydentävät yhden onnekkaan auringonpalvojan voidevarastot edessä häämöttävän, pitkän, kuuman kesän varalle.


Palkintokassissa on iso rantapyyhe, Ziaja Sun-aurinkovoiteet suojakertoimilla 15, 20 ja 50+, rusketuksen nopeuttaja ja viilentävä after sun -geeli. Voiteet ovat vedenkestäviä, eikä niitä ole testattu eläimillä. Palkinnon arvo on 70 euroa.


Kysymys kuuluu:


Mikä on tänä kesänä paras paikka nauttia auringosta?


Vastaa 19.6. mennessä, ja olet mukana kesäkassin arvonnassa.


Kiitos kaikille mahtavista ehdotuksista kesän parhaaksi köllöttelypaikaksi. Tällä kertaa Onnetar suosi nimimerkkiä


sannuska86, onnea!


Sinulle lähtee meiliä!

Kommentit

Jemma T
Auringonpolttamat

No paras paikka nauttia auringosta on tietenkin päiväntasaaja! I like! <3

t. Aurinkovoiteiden suurkuluttaja

Kasma

Kerrostalomme vintin tuuletusparveke kattojen tasalla!

Minna.K

Paras pötköttelypaikka on ehdottomasti kallioinen ranta, jossa tuuli ja meri viilentävät auringon paahteessa ja jossa pääsee auringonoton lomassa uittamaan varpaitaan.

Alessa A. (Ei varmistettu)

paras auringonottopaikka on meidän mökin laiturilla. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Tampereella Kaukajärven soutustadionin laiturilla :)

katrilaak@hotmail.com

Linturaitti 9:n takana oleva pikkuinen hiekkaranta :) ei juuri koskaan kahta ihmistä enempää porukkaa; saa olla ihanassa rauhassa melulta ja katseilta

Ehdottomasti Pistohiekan ranta Puumalassa! Jo yhden päivän aikana saa koko kesän edestä rusketusta. Lisäksi matalan rannan vesi on ihanan lämmintä pulikoimiseen pötköttelyn ohessa!

nansk

Sopivasti heijastavalla matalalla peltikatolla, kyllä muuten kärähtää ilman suojakertoimia!

Paras paikka on tietysti meren rannalla. Ei sen niin väliä missä, mutta meressä on oma tuoksunsa ja virkistävä merituuli. Hyviä paikkoja on esimerkiksi Porissa Yyterin uimaranta ja Kallon ranta.

Mökkilaituri! :)

VierailijaMaiju (Ei varmistettu)

mökillä keskelle järveä asennettu "ponttooni" jolta pääsee tarvittaessa pulahtamaan veteen. omaa rauhaa ja aurinkoa &lt;3

VierailijaMaiju (Ei varmistettu)

ja siis maili on hazelnut-@hotmail.com

Aarremaa

Saaren kansanpuisto Tammelassa Kanta-Hämeessä

Hieman olen kahden vaiheilla, mutta joko Tampereella Pyynikin harjulla sijaitsevat kalliot, joilta on aivan mieletön näkymä Pyhäjärvelle tai sitten vaihtoehtoisesta Rosendahlin ranta, Pyynikillä tämäkin :).

niinuska
jaaha

Omalla terassilla on ihana loikoilla mukavassa aurinkotuolissa kauniiden kesäkukkien seassa! niinalepisto90@gmail.com

Sehirvi
Langanlaiha

Jos liikun Espoossa, niin menen Sorvalammelle. Sen takaosassa on upea kallio, jolla voi ottaa aurinkoa lähes kenenkään häiritsemättä. Otan sinne mukaan eväät ja olen koko päivän. 

musta kissa

Mökin laituri järven rantaveden liplattaessa.saattaa nähdä joutsenparin ja kuunnella toiselta puolen rantaa kuuluvien lintusten liverrystä-ihanaa <3 catwoman

Vastarakennetun mökin "iltapäiväterassi" sekä ikivanha baden-baden on lyömätön yhdistelmä!

MayaLiza

Seurasaaren nudistiranta!

Kipunoita

Tampereella Hatanpään Arboretum

Kaikuja Kanjonissa

Suomenlinnan kallioilla :)

Anuuuu (Ei varmistettu)

Mökillä laiturilla :)

anuu-91@hotmail.com

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Oikeastaan parhaita paikkoja on kaksi:
Oma takapihan pooli johon porottaa aurinko seuraavat neljä kuukautta sekä Kalifornian kukkuloilla mutkittelevat super aurinkoiset (ja kuumat) trailit.

Sinivuokko (Ei varmistettu)

Paras paikka Helsingissä on Mätäjoen puistoalue Malminkartanossa. Isot, laajat nurmikentät ja mukava ympäristö suorastaan houkuttelevat pötkähtämään pois Helsingin kiireestä.
rantanenmirka(at)gmail.com

Vierailija (Ei varmistettu)

Tämän kesän paras paikka löytyy Sveitsin Genevestä, Lac Lémanin eli tuttavallisemmin Genevenjärven rannalta. Järven kuuluisa suihkulähde Jet d'Eau on satoihin metreihin kohoava upea näky mistäpäin tahansa katsottuna. Mikäs siellä on maatessa aurinkopaisteessa, kun ohi lipuvat purjeveneet ja rantavedessä uiskentelevat joutsenet! Välillä täytyy toki kipittää varjoon syömään sitä kuuluisaa sveitsiläistä suklaata. :)

liliankirsikka(at)gmail.com

Helsingin Santahaminan kupeessa kohoavat maailman kauneimmat rantakalliot :) Ehdottomasti maailman paras paikka ottaa aurinkoa ja muutenkin oleskella, puhdistaa omia ajatuksiaan, viettää ikimuistoisia hetkiä ystävien kanssa ymsymsyms.. Helsinginstä löytyy niin paljon nähtävää, josta moni ei tiedä! Omasta rakkaudestani noita jylhiä merenrantakallioita kohtaan kertoo jotain ainakin se, että talvella kun pimeys ja kylmyys ahdistaa siirrän mieleni loikoilemaan kuumille kallioille. Auttaa! 

elsa_mia_matilda@hotmail.com

kolme3
Arctic Avium

Oma piha on aina paras vaihtoehto, tekemistä löytyy jos ei jaksa pötkötellä, vessa vieressä jos hätä yllättää, jääkaappi ja pakastin jos jano tai jäätelöhimo iskee, löytyy varjoja ja "pätsi" kohtia jos haluaa kärventää tai vain olla pihalla, uima-allas (ei vielä asennettu) jos on aivan tulikuuma ja asulla ei niin väliä kun on suojassa muiden katseilta :) laura

Tämän(kin) kesän kuumin mesta on puistossa, puiden varjossa. Illalla mennään piknikille rantakallioille.

Vierailija (Ei varmistettu)

Paras paikka on Lammaslammen ranta Vantaalla, on lähellä kotiani ja sinne voi kävellä vaikka paljain jaloin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Niin ja Vierailija, siis minä joka jätti kommentin Lammaslammesta: Minna Oinaala, oikku74@gmail.com :)

mikihara

Helsingissä Pihlajasaaren merenpuoleiset kalliot ja Jyväskylässä kaikki ne kymmenet järvenreunat joista molskahtaa puhtaaseen veteen vilvoittelemaan.

Asun ihan Helsingin Hietsun uimarannan vieressä, mutta yleensä hiekka ja ruuhkainen ranta ei houkuttele, joten jään vielä lähemmäksi, "takapihalle" Väiskin puistoon. Nurtsia sen olla pitää! Palkintokassi on muuten herkullisen näköinen :)

Jemina
No Sex and the City

Omalla takapihalla, ehdottomasti! Naapureita ei juuri ole, ja puutarha kasvanut sellaiseksi viidakoksi, että vaatteet voi heittää huoletta pois jos mieli tekee. Eipähän tule rusketusraitoja. Lisäksi lähellä on vessa, vaihtovaatteet, hinta-laatusuhteeltaan loistava kahvi... Pesee rannat ja puistot ihan mennentullen, siis.

kalajoen hiekkasärkät ja kunnon karavaanari elämää :)

Sevain

oman mökin pihalla ja lähellä oleva yksityinen uimaranta ;)

Empula

Aurinkolahden uimaranta Vuosaaressa... Kaikki toimii kulkuyhteyksistä vessoihin ja kahviloihin. Sopii niin sinkuille kuin lapsiperheille. Kuin olisit etelässä...Ihana <3

Hannah

Kalliolla kukkulalla ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.