Insta-uutiset - toimitus valitsi viikon suosikit

Toimitus

1. Arvaatteko kuka piiloutuu kuvassa uusimman Trendin kannen taakse? Kurkistuksia kuvauksiin ja pilkahduksia tulevista jutuista löydät päivittäin Trendin Instagram-tililtä. Pieni vinkki: kuvan komea herrasmies on yksi kesäkuun henkkarihaastateltavista ja voimme kertoa, että hänellä on erittäin hyvä maku...


2. Pandakynnet = aina hyvä idea. Maksimalismin ruumiillistuma, ihanan överi muotivaikuttaja @anna_dello_russo todistaa taas, että enemmän on enemmän. Seuraavaksi odotamme Annan ruokapostauksia toivoen bento box -henkistä otetta.


3. Siveyspoliisista päivää. Instagramin sota nännejä vastaan on jo johtanut mm. Rihannan Insta-tilin katoamiseen. Jos itse haluat postailla puolinakuja kuvia, muttet lentää ulos Instasta, suosittelemme lataamaan puhelimeen esimerkiksi Line Camera -nimisen applikaation. Vilautuskapinaa voi käydä sääntöjä noudattamallakin - lisää vain kuvaan pienen pieni kimalle. Inspiraatiota sopimattomuuksien peittämiseen löydätte esimerkiksi Trendin vastaavan tuottajan @nooranuotion insta-tilistä.  #shinebrightlikeadiamond


4. Viikon kohutuin julkkisuutinen on (tietenkin) Solangen ja Beyoncén miehen Jay Z:n hissitappelu. Ennen kuin ehdimme lausua Cray Z In Love , oli internet jo täynnä erilaisia pilakuvia tapahtuneesta. @lilyallen oli yksi lukuisista julkkiksista, jotka osallistuivat instagramin kautta, jo DaVinci-koodimaiseksikin kutsutun selkkauksen selvittelyyn.


Seuraa meitä Instagramissa: @trendimag

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Tomi Björck?

Toimitus
Toimitus

Oikein valistunut arvaus ;)

Saara S.
Saara Sarvas

Mutta minne jäi Cara Delevingen uusi pupu?! 

Toimitus
Toimitus

Oh no, mikä moka! Kiitos Saara, pupu on nyt ehdottomasti viikon virallinen Insta-suosikki.

Mindeka
Ma-material Girl

Asiasta kukkaruukkuun: Voisitteko ohjeistaa Lilyn rekisteröityneitä käyttäjiä siitä, miten oman sähköpostin saa näkyviin/ pois näkyvistä kommentin "takaa", eli siis, missä määritellään, näkyykö s-posti kommentoidun blogin pitäjälle. Itsekään en osannut vastata, enkä siis tiedä, näkyykö minun(kaan) sähköpostiosoitteeni nyt teille hallinnan kautta?

Täällä kommenteissa pohdimme asiaa Laura Em.in kanssa.

 

Kommentoi