Insta-uutiset – toimitus valitsi viikon suosikit

insta_viikko_taika.jpg

1. Arvaatteko kuka piiloutuu kuvassa uusimman Trendin kannen taakse? Kurkistuksia kuvauksiin ja pilkahduksia tulevista jutuista löydät päivittäin Trendin Instagram-tililtä. Pieni vinkki: kuvan komea herrasmies on yksi kesäkuun henkkarihaastateltavista ja voimme kertoa, että hänellä on erittäin hyvä maku…

2. Pandakynnet = aina hyvä idea. Maksimalismin ruumiillistuma, ihanan överi muotivaikuttaja @anna_dello_russo todistaa taas, että enemmän on enemmän. Seuraavaksi odotamme Annan ruokapostauksia toivoen bento box –henkistä otetta.

3. Siveyspoliisista päivää. Instagramin sota nännejä vastaan on jo johtanut mm. Rihannan Insta-tilin katoamiseen. Jos itse haluat postailla puolinakuja kuvia, muttet lentää ulos Instasta, suosittelemme lataamaan puhelimeen esimerkiksi Line Camera -nimisen applikaation. Vilautuskapinaa voi käydä sääntöjä noudattamallakin – lisää vain kuvaan pienen pieni kimalle. Inspiraatiota sopimattomuuksien peittämiseen löydätte esimerkiksi Trendin vastaavan tuottajan @nooranuotion insta-tilistä.  #shinebrightlikeadiamond

4. Viikon kohutuin julkkisuutinen on (tietenkin) Solangen ja Beyoncén miehen Jay Z:n hissitappelu. Ennen kuin ehdimme lausua Cray Z In Love , oli internet jo täynnä erilaisia pilakuvia tapahtuneesta. @lilyallen oli yksi lukuisista julkkiksista, jotka osallistuivat instagramin kautta, jo DaVinci-koodimaiseksikin kutsutun selkkauksen selvittelyyn.

Seuraa meitä Instagramissa: @trendimag

Kommentit (5)
  1. Asiasta kukkaruukkuun: Voisitteko ohjeistaa Lilyn rekisteröityneitä käyttäjiä siitä, miten oman sähköpostin saa näkyviin/ pois näkyvistä kommentin ”takaa”, eli siis, missä määritellään, näkyykö s-posti kommentoidun blogin pitäjälle. Itsekään en osannut vastata, enkä siis tiedä, näkyykö minun(kaan) sähköpostiosoitteeni nyt teille hallinnan kautta?

    Täällä kommenteissa pohdimme asiaa Laura Em.in kanssa.

     

  2. Mutta minne jäi Cara Delevingen uusi pupu?! 

    1. Oh no, mikä moka! Kiitos Saara, pupu on nyt ehdottomasti viikon virallinen Insta-suosikki.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *