Instagramin ihanimmat tällä viikolla

Toimitus

Me toimituksessa ja kaikki bloggaajat elämme myös Instagramissa. Muun muassa tällaisista kauniista kuvista ja ideoista saimme nauttia teidän feedeissänne tällä viikolla.

  1. @Dreamscoco sävytti kukkaostoksensa syysloistoon. Ihana tapa saada ruska sisälle, vaikka syyspuhuri lennättäisi nuo lehdet puista viikonloppuun mennessä. 
  2. "Trendi, lehti josta koiratkin nauttivat" Toivottavasti @tildaliina ehti nauttia siitä ensin! Tämä oli pakko jakaa #trendiloves-hashtagilla.
  3. @monsieurjepsukka näyttää, mistä on hyvä lounas tehty. Yhteensopivista sävyistä lautasella ja liinassa toki, mutta myös siitä, että perus-thaikkuruoka syödään hopealusikalla! Älä panttaa pyhäastioita, vaan nauti niistä jo tänään.
  4. Katsokaas Petran beibiä, joka muuttui lähestyvän halloweenin kunniaksi ötökäksi! @youfeelinit, hämähäkit eivät ole koskaan olleet yhtä söpöjä.
  5. Kauneusbloggaajamme Saara Sarvas eli @saapra bongasi maailman parhaan nudesävyisen lakan. Paljastettakoon, se on ProNails sävy: Puff 299. Meidän kynsillemme myös, kiitos!

Muista seurata myös meitä @trendimag. Päivitämme sivullemme jatkuvasti kuvia kulisseista, lehdistötilaisuuksista, kuvauksista ja reissuiltamme, jaamme inspiroivimpia trendejä ja kauneimpia bongauksiamme.

Olethan muistanut lisätä oman Instagam-tilisi blogisi sivupalkkiin? Teet sen näppärästi näillä ohjeilla.

 

 

Kommentit

JEPSUKKA
JEPSUKKA

Hihi :D Se on kyllä mun mielestä muuten tosi totta että kannattaa käyttää ne "hienastiastot" ja hopeaaterimet arjessa, ne kruunaa vaikka puuron!!!!

Baci

Toimitus
Toimitus

Todellakin! Menemmekin tästä heti juomaan iltapäiväkaffet perintoastioista... :)

Kommentoi