Irtoseksistä julki-imetykseen – viikon luetuimpia juttuja Lilyssä

lily_elain.png

Oletko jo klikannut tiesi viikon puheenaiheisiin?

Miksi mies saa harrastaa irtoseksiä mutta nainen ei?
”Aina välillä onnistun uskottelemaan itselleni, että maailma on mennyt eteenpäin ja me sen mukana… Mutta sitten todellisuus iskee märkänä rättinä naamalle. Tuplastandardi on yhä olemassa, ja vaikka irtoseksiä harrastavaa naista ei välttämättä ollakaan heti ristiinnaulitsemassa, on tämä silti omituinen otus, jotenkin väärin”, kirjoittaa No Sex and the City -blogin Jemina. Blogissa käydään kiivasta keskustelua munahaukoista ja naisten käyttäytymisnormeista. Pääset osallistumaan keskusteluun täällä.

Julkisella paikalla pitää saada imettää
Ei ole yhdentekevää, miten julki-imetykseen yleisesti suhtaudutaan, muistuttaa Puutalobaby-blogin Kristaliina. Ja miksi? ”Koska julki-imetysasenteet ovat ihan oikeasti yhteiskunnallisestikin olennaisia. Tuomitsevat julki-imetysasenteet rajaavat äitejä yhteiskunnan ulkopuolelle. Kotiin.” Paheksutko julki-imettämistä? Miksi? Käy osallistumassa keskusteluun täällä.

Anonyymi ilkeilijä, miksi nillität?
Saara Sarvas heittää nettivihaajille suoran kysymyksen: ”Mä en rakasta sitä, että osa ihmisistä on päätynyt purkamaan syystä tai toisesta itseensä kohdistunutta pahaa oloa netissä, enkä mä varsinkaan rakasta sitä, että me kaikki muutkin altistutaan sille pahan olon ulos oksentamiselle täysin pyytämättä. Mua yksinkertaisesti kyllästyttää iänikuinen vinkki: Älä reagoi, älä vastaa, älä välitä. Miksen?” Puuttuuko nettinillittäjien tunnetyökalupakista myötätunto, vai mistä vihapuhe kumpuaa? Keskustelu käy kiivaana täällä.

Kuinka löytää itselle paras tapa syödä?
Ella Elers löysi omansa, kun hän heitti rajoitukset romukoppaan. ”Aloin syödä fiilispohjalta, päästin vähän kerrallaan irti kaikista rajoituksista ja kielloista”. Tuloksena olivat paremmin kulkevat treenit, paremmasta olosta puhmattakaan. Näinkö yksinkertaista se on? Jaa omat kokemuksesi täällä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *