Isabel Marant paljastaa suosionsa salaisuuden – ja väittää näyttävänsä lähetiltä

isabel_marant.jpg

Kiilakorkotennarit, hapsusaapikkaat ja viimesyksyinen länkkärivillitys. Näistä kuumista trendi-ilmiöistä saamme kiittää ranskalaissuunnittelija Isabel Marantia. Mikä sitten saa lähes jokaisen naisen himoitsemaan Marantin vaatteita, sen suunnittelija paljasti The Wall Street Journal -lehdelle.

Isabel Marantilla ei ole varsinaisia tyyliesikuvia, vaan Marant lähtee suunnittelutyössään liikkeelle aina omasta tyylistään. Isabel Marantin lempiasu on hyvin yksikertainen: nainen viihtyy parhaiten collegessa ja pillifarkuissa. Rennon, tyylikkään ja myyvän lopputuloksen suunnittelija saavuttaa viemällä lempisiluettinsa astetta fiinimmälle tasolle.

Ilman ulkopuolista inspiraatiota ei silti Isabel Marantkaan selviä. Suurimpina innoittajinaan suunnittelija käyttää ihan tavallisia naisia. Marant tarkkailee ihmisiä kaduilla ja poimii siten ideoita mallistoihinsa. Siksi Isabel Marantin kokoelmista harvoin löytyy punaisille matoille sopivia iltatamineita.

Suurta suosiota nauttiva Isabel Marant ei kaikesta huolimatta pidä itseään suurena muotijumalattarena.

“Näytän aina aivan lähetiltä, eivätkä ihmiset useinkaan tunnista minua”, Marant kertoo haastattelussa. Rohkenemme kuitenkin epäillä, sillä nainen pukeutuu aina itse suunnittelemiinsa vaatteisiin.

Isabel Marantin seuraava suuri aluevaltaus on 14. marraskuuta myyntiin saapuva yhteistyökokoelma H&M:n kanssa.

Teksti: Laura Paananen, joka myös tykkää pukeutua kollareihin ja farkkuihin, mutta ei silti ikinä yllä Isabel Marantin tyylitasolle

Lähde: The Wall Street Journal

Kuva: Splash News

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *