Isyyspakkauksen Tommilta ihanan tavallinen ruokakirja

Toimitus

 

Siitä on kuhistu jo viime keväästä saakka ja vihdoin se on täällä!

Isyyspakkauksen Tommi ja hänen Rouvansa Satu Koiviston maan mainio ruokakirja Gastronaatti on vihdoin saapunut painosta.

Saimme kirjan ihasteltavaksi jo etukäteen, ja voi mitä sieltä paljastuikaan!

 

Tommi on ottanut kirjaan pieteetillä kauniit kuvat, joista huokuu tyylikäs retrohenki. Me kuitenkin täällä toimituksessa fiilistelimme erityisesti reseptejä. Jutun juju on nimittäin siinä, että resepteihin tarvittavat ruoka-ainekset ovat tavallisia.

Kuinka monta kertaa kiva kokkausyritys onkaan kaatunut siihen, ettei lähikaupasta ole löytynyt pakurikääpää. Tätä ongelmaa ei Gastronaatissa tule vastaan. Kirjassa tehdään herkkuja esimerkiksi tomaatista, kesäkurpitsasta, maidosta, lihasta ja kalasta.

 

”Kirjan eksoottisin ruoka-aines on kikherne”, Satu lupaa.

 

 

Respetien lisäksi kirjassa on sympaattisia tarinoita Sadun ruokahistoriasta. Esimerkiksi miten hän osallistui 12-vuotiaana kurpitsankasvatuskilpailuun tai millaisia sienienpoimintaniksejä hänen äitinsä on opettanut.

Gastronaatin on kustantanut Otava ja sitä se ilmestyy kauppohin kenties jo tänään.

 

Onnea vielä Satu ja Tommi, upea kirja!

 

Teksti: Julia, joka aikoo ensimmäisenä testata punajuurifetatahnaa, näyttää törkeän hyvältä!

Kuvat: Lilyn toimitus

 

  

Kommentit

Tommi K
Isyyspakkaus

Aww... Voi teitä ihania <3

Tommi K
Isyyspakkaus

Niin, ja KIITOS! :)

Letti (Ei varmistettu)

Hei!

Nyt:ssa oli hetki sitten juttu otsikolla "kaksi tapaa otsikoida uutinen, jossa on ansioitunut nainen". Tässä tuli vähän samanlainen viba, mitä case Clooney:ssa. Toki ymmärrän, että toimituksen blogi nostaa juttuja, joissa pitäisi löytyä yhteys Lilyn blogeihin, mutta otsikko "Isyyspakkauksen Tommilta ihanan tavallinen ruokakirja" on hieman o u t o, kun itse kirjan kannessa mainitaan tekijäksi vain Satu Koivisto ;).

Tämä viesti lähinnä huomiona ja mediamaailman ilmiönä, kun kritiikkinä. (Tommi voi ottaa vaikka kehuna, että jotenkin onnistuin rinnastamaan hänet Georgeen).

FFFifi
Fitness Führer

Otti tuo ensin munkin korvaan, mutta sitten huomasin että tossa sanotaan, että kuvat on Tommin ottamia.

 

Mörri (Ei varmistettu)

Hei!

Täytyy sanoa, että minullakin tuo otsikko pisti silmään. Tarkoitus ei oletettavasti ollut vähätellä Sadun osuutta kirjan teossa, mutta oudolta tuo otsikko vaikutti. Ymmärrän, että Tommi bloggaa Lilyssä on varmaan Lilyn lukijakunnalle tutumpi kuin Satu Koivisto. Mutta Tommin blogista olen saanut sen kuvan, että (ihana) keittokirja on Sadun tekele, ja Tommi on sen teossa avustanut. Joten otsikko olisi kenties vaatinut vähän lisää viilaamista, kuten "Maku-lehden vastaavalta päätoimittajalta Satu Koivistolta ilmestynyt ihanan tavallinen ruokakirja" ja siihen vaikka alaotsikko, jossa viitataan Tommin osuuteen. Mutta virheitä sattuu kaikille!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä taas olisin ymmärtänyt esim. otsikon: Isyyspakkauksen perheeltä (tai Satulta ja Tommilta) ihanan tavallinen ruokakirja. Mutta tuo nykyinen kyllä kalskahtaa korvaan. Yhtään Tommin osuutta vähättelemättä. Molemmat ovat tehneet hienoa työtä.

Mörri (Ei varmistettu)

Jeps, tuo olisi ollut hyvä otsikko! Mutta ihanalta kirjalta vaikuttaa :)

FFFifi
Fitness Führer

Joo en mäkään sitä olisi otsikoinut noin, mutta ruokakirjan kuvien ottaminen on aika iso osa koko kirjasta. Kyllä mä siinä mielessä ymmärrän ton otsikon vaikka ei se paras mahdollinen olekaan...kieltämättä antaa kuvan, että koko homma on Tommin käsialaa. Itse olisin sanonut jotenkin, että Isyyspakkauksen tontilta tms. jos halutaan kertoa, että Isyyspakkaus-bloggaaja on ollut sitä tekemässä.

Toimitus
Toimitus

Lähisokeus iski. Satu on rakas työkaverimme - ja niin lähellä, että hänen roolinsa kirjan tekijänä oli meille ihan itsestäänselvä. Olisittepa nähneet kun kävimme hakemassa kirjan Sadulta kuvattavaksi: hän hyppi tasajalkaa niin innoissaan, että oli hyvä mieli koko päivän. <3

Juurikin tuollainen vierailijan ehdottama otsikko (Isyyspakkauksen perheeltä ihanan tavallinen ruokakirja) olisi ollut kaikkein paras. Pahoittelemme.

Toimitus
Toimitus

Tietty! Täällä ollaan teitä varten! :)

Kommentoi