Isyyspakkauksen Tommilta ihanan tavallinen ruokakirja

 

gastro1_0.jpg

Siitä on kuhistu jo viime keväästä saakka ja vihdoin se on täällä!

Isyyspakkauksen Tommi ja hänen Rouvansa Satu Koiviston maan mainio ruokakirja Gastronaatti on vihdoin saapunut painosta.

Saimme kirjan ihasteltavaksi jo etukäteen, ja voi mitä sieltä paljastuikaan!

gastro2.jpg

 

Tommi on ottanut kirjaan pieteetillä kauniit kuvat, joista huokuu tyylikäs retrohenki. Me kuitenkin täällä toimituksessa fiilistelimme erityisesti reseptejä. Jutun juju on nimittäin siinä, että resepteihin tarvittavat ruoka-ainekset ovat tavallisia.

Kuinka monta kertaa kiva kokkausyritys onkaan kaatunut siihen, ettei lähikaupasta ole löytynyt pakurikääpää. Tätä ongelmaa ei Gastronaatissa tule vastaan. Kirjassa tehdään herkkuja esimerkiksi tomaatista, kesäkurpitsasta, maidosta, lihasta ja kalasta.

 

”Kirjan eksoottisin ruoka-aines on kikherne”, Satu lupaa.

 

gastro3.jpg

 

Respetien lisäksi kirjassa on sympaattisia tarinoita Sadun ruokahistoriasta. Esimerkiksi miten hän osallistui 12-vuotiaana kurpitsankasvatuskilpailuun tai millaisia sienienpoimintaniksejä hänen äitinsä on opettanut.

Gastronaatin on kustantanut Otava ja sitä se ilmestyy kauppohin kenties jo tänään.

 

Onnea vielä Satu ja Tommi, upea kirja!

 

Teksti: Julia, joka aikoo ensimmäisenä testata punajuurifetatahnaa, näyttää törkeän hyvältä!

Kuvat: Lilyn toimitus

 

  

Kommentit (10)
  1. Tietty! Täällä ollaan teitä varten! 🙂

  2. Lähisokeus iski. Satu on rakas työkaverimme – ja niin lähellä, että hänen roolinsa kirjan tekijänä oli meille ihan itsestäänselvä. Olisittepa nähneet kun kävimme hakemassa kirjan Sadulta kuvattavaksi: hän hyppi tasajalkaa niin innoissaan, että oli hyvä mieli koko päivän. <3

    Juurikin tuollainen vierailijan ehdottama otsikko (Isyyspakkauksen perheeltä ihanan tavallinen ruokakirja) olisi ollut kaikkein paras. Pahoittelemme.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *