J. K. Rowlingin yllätys: Uusi Harry Potter -kirja kesällä

Toimitus

Harry Potterin saaga saa jatkoa. Jo aiemmin fanit ovat tienneet, että kesällä ensi-iltansa saa näytelmä, joka jatkaa kirjojen tarinaa.

Harry Potter and the Cursed Child saa ensi-iltansa Lontoon Palace Theatressa 30. heinäkuuta. Tänään J. K. Rowling ilmoitti, että näytelmä julkaistaan myös kaksiosaisena kirjana 31.7. 

Juoni sijoittuu 19 vuoden päähän siitä, mihin päättyi kirjasarjan viimeinen osa, Harry Potter ja kuoleman varjelukset. Harry on töissä taikaministeriössä, naimisissa Ginny Weasleyn kanssa ja heidän lapsensa Albus, James ja meitä yhä erityisesti lämmittävä Lily ovat kasvaneet kouluikäisiksi.

Tarinassa Albus tuskailee sukunsa painavan maineen kanssa, ja sekä isä että poika tulevat oppineeksi, että joskus synkkyyttä nousee yllättävistä paikoista – ehkäpä jopa omasta sisimmästä, fanit miettivät, saihan Albus toisen nimensä Severus Kalkaroksen mukaan.

Eteni juoni miten tahansa, Potter-kirjojen ystävinä toivomme, että Jaana Kapari-Jatta jatkaa niiden suomentajana.

Mitä mieltä olette, kiinnostaako Potterin tarinan jatko?

Lähde

Kuulitko jo? Klikkaa mua -ohjaajalta tulee uusi tv-sarja eroperheistä!

Kommentit

Hp (Ei varmistettu)

Ehdottomasti. Rakastan yli kaiken Harry Potter -sarjaa ja mallttamattomana odotan seuraavaa kirjaa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tietysti!

Saanah (Ei varmistettu) http://interiorartisan.tumblr.com/

OH MY GOD! IHAN MIELETÖNTÄ!! EHDOTTOMASTI KIINNOSTAA! :D *fangirling*

nansk

Vähän siinä ja siinä, koska Rowling ei itse kirjoita tätä kirjaa, niin tyyli on väkisin jonkun verran eri... Jack Thorne kirjoittaa kirjan Rowlingin tarinan pohjalta, joten mun laskuissa tämä on enemminkin spin-off. Aion kyllä silti todellakin lukea, mutta pessimistinä varaudun pettymykseen :D

Suvi55

En nyt kyllä lämpene tälle jotenkin yhtään, vaikka Pottereista muuten tykkäänkin. Näytelmä on vielä hauska idea, mutta tarviiko siitä nyt sitten vielä kirjakin tehdä jos Rowling ei sitä edes itse kirjoita. Vähän nyt tuntuu siltä, että mennään rahankuvat silmissä eteenpäin. :l

iidami
Bambino

Niin ja kyseessähän ei ole romaani vaan nimenomaan tuon näytelmän käsikirjoitus.

Ärrä
Rakkausnörtti

Siinähän nyt ei ole mitään hirveän poikkeuksellista, että näytelmä julkaistaan kirjana - sitä tapahtuu ihan kaiken aikaa ja löytyypä näytelmäkirjallisuuden puolelta runsaasti myös merkittäviä kirjallisuusklassikoita. Tosin sitä mieltä olen, että kun tätä kirjaa hypetetään, niin olisi hyvä nostaa esiin se, että vaikka kirja perustuu Rowlingin tarinaan, se on kuitenkin Jack Thornen eikä Rowlingin kirjoittama.

tässä
mikäs tässä

Juu ei kyllä lämmitä mieltä :-( Viimeisin jatko-osan tuoma pettymys (Star Wars, apua) vahvisti taas uskoa siihen, etteivät jatko-osat ikinä yllä alkuperäisen tarinan tasolle... Juuri tuli luettua koko Potter-sarja vuosien tauon jälkeen ja jokaisen kirjan kohdalla mietin vaan kuinka tykkiä kamaa ne ovat! J.K.Rowling, nostan taikurinhattuani sinulle ;-)

Kommentoi