Jared Leton epäonninen muotiviikkovisiitti

spl699251_006.jpg

Jared Letoa ovat pitäneet viime aikoina kiireisinä lukuisat palkintogaalat. Oscar-ehdokkuudesta nauttiva näyttelijä ehti silti poiketa pikaisesti myös New Yorkin muotiviikoilla. The New York Times kertoo, että Leton muotiviikkovisiitti ei kuitenkaan mennyt aivan putkeen.

Muotiviikoilla on melko tavanomaista, että muotinäytökset alkavat myöhässä. Keskiviikkoista Jeremy Scottin syysnäytöstä yleisö joutui silti odottelemaan poikkeuksellisen pitkän ajan. Miksikö? Jared Leto oli saapumassa paikalle. Näytöspaikalle reilusti myöhässä saapunut näyttelijä joutui oitis  lehdistön piirittämäksi. Kun Leto vihdoin pääsi istahtamaan eturiviin,  kohtelias mies huikkasi anteeksipyyntönsä koko muulle yleisölle.

“Pahoitteluni, näytätte kaikki todella upeilta”, Leto huudahti julkkiksia kuhisevalle näytöskansalle.

New Yorkiin vain hetkeksi pistäytynyt Jared Leto kertoi The New York Timesille, ettei kiireiltään ehtinyt valitettavasti muihin näytöksiin. Monilahjukkuus on nimittäin parhaillaan kiertueella yhtyeensä Thirty Seconds to Marsin kanssa. Niin kiireinen näyttelijä ei silti ollut, etteikö olisi juorujen mukaan ehtinyt vikitellä mallityttöjä tiistai-iltana järjestetyissä muotibileissä.

Ja voitteko uskoa: siinä kuitenkaan onnistumatta!

Teksti: Laura Paananen, joka on sitä mieltä, että maailmassa on oltava virhe, jos Jared Leto ei saa iskettyä itselleen treffiseuraa

Lähde: The New York Times

Kuva: Splash News

 

Kommentit (2)
  1. Inka Immonen
    16.2.2014, 10:56

    Ooh, Jared Leto on niin kuuma <3 En kestä. "näytätte kaikki todella upeilta”. hih. Ja edelliseen kommentoijaan yhdyn myös täysin. Mieluusti säilyisin itsekin yhtä hyvin kun kyseinen herra!

    Terkuin,Inka

    sointusoturi.blogspot.com

  2. Jostain haastattelusta luin että Leto on jo *gasp* 42 v… mäkin haluan olla nelikymppisenä tuon näköinen! (ilman partaa kenties.)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *