Jennifer Lawrencen napa ja muita inspiroivia tähtityylejä Pariisin haute couture -muotiviikoilta

jennifer_lawrence.jpg

Pariisissa vietetään jälleen haute couture -muotiviikkoja. Ja sehän tarkoittaa sitä, että paikalla ovat myös Hollywoodin nuoret lupaukset ja tunnetut tyyli-ikonit.

Jennifer Lawrence (yllä) edusti Christian Diorin näytöksessä muotitalon omissa luomuksissa. Diorin mainoskasvonakin toimiva Jennifer oli pukenut ylleen pitsisen navan paljastavan topin ja erikoisen housuhameyhdistelmän. Sekä ala- että yläosassa vilahtavat siniset vauhtiraidat sitoivat asun hauskasti yhteen.

kristen_stewart.jpg

Kristen Stewart saapui Chanelin näytökseen muotitalon mustavalkoisessa asukokonaisuudessa. Kristenin asuinspiraationa oli selvästi toiminut itse Chanel-suunnittelija Karl Lagerfeld. Mustat ajohanskat ja rouheat korut toivat klassiseen valkoiseen jakkuun sopivasti tähdelle tunnusomaista särmää.

miroslava_duma.jpg

Venäläinen muotitoimittaja Miroslava Duma ihastutti raikkaalla olemuksellaan Giambattista Vallin näytöksessä. Miroslava oli valinnut ylleen Stella McCartneyn oranssin mekon, jonka jujuna oli ihoa paljastava poikkileikkaus. Miroslavan tyylin kruunasi trendikäs laatikkokäsilaukku.

olivia_palermo.jpg

Olivia Palermo hurmasi Diorin näytöksessä tyttömäisellä lookillaan. Valkoisen jakun ja metallinhohtoisen hameen yhdistelmään näyttävyyttä toi joukko erilaisia asusteita. Asu oli luonnollisesti valikoitunut Olivian ylle suoraan Diorin tuoreimmista kokoelmista.

rihanna.jpg

Rihanna saapui Chanelin näytökseen aamutakkimaisessa mekossaan. Alusvaatteet olivat unohtuneet kotiin, mutta muhkea rykelmä erilaisia kaulakoruja piti huolen siitä, ettei ylimääräisiä päässyt vilahtelemaan. Lieneekö Rihanna löytänyt asunsa taannoiselta shoppailuvisiitiltään, jonka hän teki muotitalon lippulaivamyymään.

Laura Paananen, joka on aivan myyty Olivia Palermon hehkeästä olemuksesta

Kuvat: Splash News ja Women’s Wear Daily

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *