Jenniferit hullaantuivat punaisesta ja mustasta, eli kumpi puki paremmin?

jennifer_jennifer.jpg

Hollywoodin tyylitähdet ovat tällä viikolla ihastuneet klassiseen punaisen ja mustan yhdistelmään. Väreissä on yhdessä sopiva ripaus anarkiaa, ja ne sopivat syksyn pimeisiin iltoihin ja tunnelmallisiin juhliin erinomaisesti. Esimerkkejä väriliiton monikäyttöisyydestä tarjoilevat elokuvamaailman tunnetuimmat Jenniferit.

Jennifer Aniston saapui uuden Kaameat pomot 2 -elokuvansa ensi-iltaan Antonio Berardin punamustassa mekossa. Yksinkertaisen mekon idea oli miehustan dramaattisen punaisessa yksityiskohdassa. Näyttävän asun kaveriksi Aniston puki mustat klassiset avokkaat ja nimikkokampauksensa.

Jennifer Lawrencen asu sen sijaan oli hieman arkisempi versio punaisen ja mustan yhdistelmästä. Ensi viikolla ensi-iltansa saavaa Nälkäpeli – Matkijanärhi, osa 1 -elokuvaa New Yorkissa markkinoinut Lawrence yhdisti vartalonmyötäisen pikkupunaisensa graafisesti leikattuun mustaan jakkuun. Asun viimeistelivät näyttelijän punatut huulet ja retrohenkiset aurinkolasit.

Vaan kumpaa punaisen ja mustan yhdistelmä puki paremmin, hillityn juhlavaa Jennifer Anistonia vai arkisen tyylikästä Jennifer Lawrencea?

Teksti: Laura Paananen, joka valinnan vaikeuden edessä päätyy antamaan äänensä molemmille

Kuvat: All Over Press
 

Kommentit (3)
  1. Ihan sama mitä Anistonilla on tai ei ole päällä, mun ääni menee aina sille <3

  2. Anistonin mekossa on kivoja jujuja, ja se on erilainen. Minuakin häiritsee tuo helman pituus. Mutta silti annan ääneni sille, koska noita Lawrencen nakinkuoren kaltaisia on nyt niin nähty.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *