Jessica Alba ryhtyi korusuunnittelijaksi – hyvästä syystä

jessicaalba_jennifermeyer.jpg

Miltä kuulostaisi kaunis kultakaulakoru, jonka ostamalla tukisi samalla tärkeää hyväntekeväisyystyötä? Tässä varsin kelpo yhtälö, jonka tekee mahdolliseksi näyttelijä Jessica Alba. Telegraph-lehti nimittäin kertoo, että Alba on löynyt hynttyyt yhteen korusuunnittelija Jennifer Meyerin kanssa ja suunnitelut hyväntekeväisyyden nimissä minikokoelman kaulakoruja.

Minikokoelmaan kuuluu kaksi kaulakorua, jotka Alba ja Meyer suunnittelivat aids-järjestö REDin hyväksi. Sirojen sydämenmuotoisten riipusten myyntituotot lahjoitetaan HI-virusta kantavien odottavien äitien hoitotyöhön. Tavoitteena projektissa on ennaltaehkäistä viruksen siirtymistä äideiltä lapsille.

”Ajattelimme, että sydän kuvastaa tätä asiaa täydellisesti. Se on kaunis, yksinkertainen ja helppo symboli, jota naiset voivat kantaa lähellä omaa sydäntään”, Alba sanoi.

Yhteistyö sujui kaksikolta varsin luontevasti, sillä Alba ja Meyer ovat olleet hyviä ystäviä jo vuosien ajan. Ystävyyden lisäksi heitä yhdistää halu auttaa muita. ”Siksi tämä yhteistyö tuntui kaikin puolin järkevältä”, Alba sanoi.

Jessica Alban ja Jennifer Meyerin korukokoelmaa myy yksinoikeudella nettikauppa Gilt.

Teksti: Laura Paananen, joka osti välittömästi Jessica Alban idean ja alkoikin nyt haaveilla kauniista ja sirosta sydänkorusta

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: Jessica Alba Instagram

 

Kommentit (3)
  1. Kaunis ajatus, mutta kiinnostaisi tietää, mistä tuo kulta tulee? Kullan tuotanto ei käsittääkseni ole ihan ongelmatonta, ihmisen tai ympäristön kannalta. Hyväntekeväisyyden tekeminen toisten kustannuksella on vähän, no, niin.

    1. lisäksi lähes kaiken tavaran myyminen hyväntekeväisyyden nimissä on vähän höpöä :–/

      1. Ymmärrän ajatuksen, joka taustalta löytyy: on kivempi saada jokin palkkio siitä, että tekee hyvää. Oli se sitten ihmisten hyväksyntä somessa tai jokin tavara. Se on vaan inhimillistä, mutta olen samaa mieltä, tosi hassua. Ja koska ihminen on perusluonteeltaan kuitenkin vähän ahne, saadaan hyväntekeväisyystavaralla huijattua tätä ahneutta aika hyvin. Minusta ainakin on mukavaa omistaa tavaraa, ja vielä mukavampaa, jos sen tavaran tuotanto on eettistä, tai että sen tuotosta menee rahaa hyvään tarkoitukseen. Tietty voisin antaa rahaa järjestöille suoraan, mutta what’s in it for me? 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *