John Galliano avautuu: päihteitä, vieroitushoitoa ja yksi pelastava enkeli

john_galliano.jpg

 

Muodin virallinen paha poika John Galliano on vihdoin avannut sanaisen arkkunsa. Muutama vuosi sitten örväilyillään itselleen potkut Diorilta hankkinut muotisuunnittelija paljastaa Vanity Fair -lehden heinäkuun numerossa, miksi pariisilaiskahvilassa sattunut välikohtaus oli hänelle oikeastaan pelastus.

Vuonna 2010 Gallianolla meni lujaa. Nukahtamiseen tarvittiin lasillinen viiniä ja ajatusten selventämiseen vodka-tonic. Tai niin muotisuunnittelija ainakin kuvitteli. Kiireinen mies lääkitsi nimittäin alati kasvavaa ahdistustaan päihteillä.

Galliano kertoo Vanity Fairille, että hänen alkoholinkäyttöönsä yritettiin kyllä puuttua, mutta vasta oikeudessakin puitu kahvilaepisodi sai hänet heräämään todellisuuteen. Tapauksen jälkeen Galliano kirjautui vieroitushoitoon, ja nyt mies on ollut raittiina jo kaksi vuotta.

Todellinen läpimurto John Gallianon parantumisen kannalta oli kuitenkin enkeli. Enkeli nimeltään Kate Moss. Pahimman kohun keskellä Moss otti suunnittelijaan yhteyttä ja tilasi tältä unelmaisen hääpukunsa. Työn pariin palaaminen auttoi Gallianoa löytämään alkoholihöyryissä kadonneen luovuutensa.

John Gallianon ensimmäinen – selvin päin annettu – haastattelu ja Annie Leibovitzin miehestä ottamat kuvat julkaistaan kokonaisuudessaan Vanity Fairin heinäkuun numerossa.

Teksti: Laura Paananen, joka kunnioittaa Gallianon avautumista vaikeasta asiasta ja nostaa hattua suunnittelijan raitistumiselle
Lähde: Vanity Fair

Kuva: Splash News

 

Kommentit (1)
  1. se joka ei ole syntiä koskaan tehnyt, heittäköön ensimmäisen kiven.
    Kukapa ei sanoisi idiootteja juttuja kännissä ja niitä hän nyt sitten oikooo oikein TV:ssä koska ihmiset ovat niin tekopyhiä itse…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *