Johnny Deppistä Diorin mainoskasvo

johnny_depp.jpg

Miltä tuoksuu Johnny Depp? Ensi syksynä salaisuuden verho raottuu. Mainosyhteistöitä harvoin tekevä näyttelijä on nimittäin pestattu Christian Diorin uuden miesten tuoksun mainoskasvoksi, kertoo Fashionista.

Vaikka kampanja ei ole ensimmäinen laatuaan Deppin ansioluettelossa, ei näyttelijää ole aikaisemmin nähty yhdessäkään korkean profiilin tuoksukampanjassa. Mallikokemusta 51-vuotias Depp on kuitenkin ehtinyt kerryttää toimimalla Montblancin ja jopa H&M:n kampanjakasvona. Syyskuun toisena päivänä julkaistava parfyymi kampanjoineen toimii samalla tehokkaana promona syksyllä ensi-iltansa saavalle Black Mass -elokuvalle, jossa Depp näyttelee pääosaa.

Johnny Depp ei ole perheensä ainut jäsen, joka on viime aikoina paistatellut muotiuutisten otsikoissa. Kerroimmehan taannoin myös näyttelijän tyttären Lily-Rose Deppin orastavasta mallinurasta. Valokuvauksellisuus kulkee siis tässä perheessä verenperintönä.

Kurkkaa esimakua Johnny Deppin tulevasta parfyymikampanjasta täältä.

Teksti: Laura Paananen, joka oli tyystin unohtanut Johnny Deppin H&M-taustan ja yllättyikin iloisesti Googlen kuvahaun tuloksista

Lähde: Fashionista

Kuva: All Over Press

 

Kommentit (2)
  1. Etusivulla cropattu kuva Deppistä on tosi hitlermäinen.

    Ei muuta.

  2. 😀 Depp on ainut mies, jonka aina ois halunnu pulloon! No, nyt sekin on toteutunut.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *