Julkiset hellyydenosoitukset: ihanaa, ällöä vai kiusallista?

willkate.jpg

Olympiahuuma, tuo lemmenlääkkeistä pontevin! Aristokraattinen pidättyväisyys unohtui, kun prinssi William tempaisi vaimonsa, herttuatar Catherinen syleilyyn Britannian voittaessa pyöräilykultaa.

Yleensä hillityn korrektisti käyttäytyvän pariskunnan julkinen hellyydenosoitus sai maailman mediatalot hurmokseen. Myöhemmin William tosin kommentoi tapausta BBC:lle ja mainitsi, että vaimon pussaaminen velodromin kameran edessä olisi ollut noloa.

Pariisista juuri palannut Eeva  oli varautunut näkemään rakkauden kaupungissa käsi kädessä kulkevia pariskuntia ja pientä pussailua, mutta hieman hätkähti joutuessaan todistamaan ahnaita kielisuutelusessioita keskellä katua, metrovaunua tai lounasta.

Annan mielestä tuntemattomien julkikuhertelu on söpöä, mutta toisiaan lääppivän tai jatkuvasti suukottelevan kaveripariskunnan kanssa samassa seurassa on kiusallista.

Siinan amerikkalaisen miehen mielestä kadulla pussailu ja halailu kuuluu asiaan. Vaimoke yrittää vähä vähältä totutella avoimempaan hellyydenosoituskulttuuriin – nyt voi jo pussata ihan suulle, tosin vain kerran ja ihan pikaisesti.

Ei hali tapa ja kielariin ei huku – vai kuinka? Missä menee julkisten hellyydenosoitusten raja?

Teksti Eeva Kolu, jonka mielestä hyvä nyrkkisääntö on se, että julkisella paikalla kieltä käytetään vain puhumiseen ja (ruuan) syömiseen
Kuva The Daily Mail

Kommentit (3)
  1. Ällöä ja kiusallista.

  2. Kyllä me miehekkeen kanssa usein pussaamme (ei kielareita, pelkkiä pusuja/pusu!) julkisilla paikoilla. Joskus kävelemme hetken käsi kädessä. Joskus baarissa pääsen kainaloon hetkeksi. Tietenkin huomioimme muut ihmiset. Tuskin baarissa meidän kanssa olisi kivaa jos huomioisimme vain toisiamme. Eri asia on sitten huoleton suukko jossain välissä – ja taas juttu jatkuu muiden kanssa. Ei ole myöskään näyttänyt häiritsevän muita se, että välillä mies ottaa minut hetkeksi kainaloon, jos ”tilanne” on sopiva. Mitään nuoleskelua ja muuta emme julkisilla paikoilla harrasta, voimme tehdä sitä kotona kaksin joka onkin paljon kivempaa niin, koska se voi johtaa muihin asioihin 😉 Itse pidän ehkä kiusallisena sitä, jos esim. ystävä pariskuntamme alkaa nuoleskelemaan oikein olan takaa jossain ulkona. Ei tässä enää mitään teinejä olla. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *