Justin Bieber poseeraa Voguen kannessa

justin.jpg

Justin Bieberin viimeaikaiset toilailut eivät ehkä oikeuta vuoden kiiltokuvapojan titteliin, mutta vuoden kansikuvapoika laulajasta saattaa silti tulla.  Women’s Wear Daily paljasti juuri, että Justin komeilee pian Voguen pikkusisaren Teen Voguen kannessa.

Lehden toukokuun numerossa poseeraavan Bieberin karismaan uskotaan, sillä tähdelle on omistettu kokonaista kaksi eri kansiversiota. Justinin hulluun vuoteen viittaileva otsikko lupailee sensaatiohakuista sisältöä. Laulajan toivotaankin siivittävän lehden myynnin samalle tasolle kuin viime joulukuussa myyntiennätyksiä rikkoneen teinisensaatio One Direction -kannen.

Teinipopparin kansihistoria ei kuitenkaan lupaile Teen Voguelle hyvää. Bieber on ansainnut huonoiten lehtiä myyneen kansikuvatähden tittelin jo Vanity Fairissa ja Rolling Stonesissa.

Bieber poseeraa Teen Voguen kannessa nyt toista kertaa. Ensiesiintymisensä laulaja teki lehdessä vuonna 2010.

Lue myös tästä toimituksen jutusta, ketkä julkkikset houkuttelivat ostajia viime vuonna lehtihyllyillä.

Teksti: Laura Paananen, joka toivoo Teen Voguen väen vihjanneen Justinille hienovaraisesti siitä, että pyllyn alla roikkuvat housut eivät ole coolit ja kalsarien vilauttelukin lähinnä kiusaannuttavaa

 

Kuva ja lähde: WWD

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *