Kaapit tyhjiksi!

Toimitus

Lilyn blogeissa on suoritettu alkaneen vuoden kunniaksi kaappien raivausta.

Isyyspakkauksen Tommi K:n anoppilasta alkanut raivaus siirtyi oman kellarin kautta kodin komeroihin ja kaappeihin.

White Trash Diseasen Nata aloitti yli vuosi sitten projektin, jonka tavoite on päästä eroon kaikesta turhasta. Projekti sai alkunsa, kun Nata osti asunnon, joka oli lähes puolet pienempi kuin vuokra-asunto, jossa hän aikaisemmin asui.

Lilyssä tammikuussa aloittanut 72 joulupalloa ja monta muuta tavaraa -blogi käynnisti Tavara päivässä pois -projektin. Tarkoituksena on vuoden aikana hankkiutua eroon 365 tavarasta kierrättämällä, lahjoittamalla tai viimeisenä keinona heittämällä roskikseen.

Inkerin vikaa -blogin Sanna Inkerin tavoitteena on puolestaan toimiva vaatekaappi. Tavoitetta kohti hän meni raivaamalla vaatekaappinsa ja luopumalla ”kyllähän tämä vielä joskus sopii” -vaatteista.
 

Onko sinulla liikaa tavaraa? Tarvitsevatko (vaate)kaappisi raivausta?

 

Kysyy Johanna, jonka kellarissa on kolme jätesäkkiä odottamassa kirppikselle pääsyä.

Kuva: Isyyspakkaus

 

Kommentit

Luru
Changes

Juu. Koko talo on täynnä turhaa tavaraa ja siksipä aloitinkin uuden projektin tuota turhaa tavaraa karsiakseni. Olen vuoden alusta siis pitänyt tarkkaa kirjaa talomme sisuksiin tulevasta ja lähtevästä tavarasta - ja niin paljon olen nyt huhkinut, että tämän päivän tilanne on tasan -200 tavaraa/tavarasettiä. Tarkemmin tavoitteet ja projektin syvin ydin hahmottunee tässä matkan varrella, mutta alkutaipaleellekin sopii tulla tarkkailemaan. :)

Johanna Lehtimäki
Talvikin

Kyllä! Kaappeja on tyhjennelty viimeisen parin vuoden aikana aina kun ylimääräistä aikaa on ollut sopivasti. Viimeinen projektin odottava osa on vaatehuoneeni. Avara koti on niin ihana että pois kierrättäminen on kannattanut. Tyhjemmässä tilassa ajatus kulkee paremmin ja olo on levollinen.

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Munkin piti aloittaa, mutta...

jatuva

Tässä mun Kaapit tyhjiksi -projekti ennen joulua. Tässä erässä todellakin lähti kaikki "ehkä vielä joskus" vaatteet. Ah, tyhjän tilan saaminen on kyllä vapauttava tunne..

 

Jenni_Kuperkeikkaseikka

Tämä tavaranvähennysbuumi on ihanan tervehenkinen trendi, toivottavasti mahdollisimman moni innostuu laittamaan turhat kamat kiertoon, koska kaikenlainen hamstraus ja keräily on nyt virallisesti out!

Kuba (Ei varmistettu)

Mihis te ihmiset sitten roudaatte ne poistojen myötä kerääntyneet kirppiskassinne? Sekin on haaste; kipatakko UFFille (en haluais), Pelastusarmeijan keräyslaatikkoa pidän itse vähän parempana vaihtoehtona (niitä on harvassa tosin). Vai oletteko viemässä jonnekin myyntiin (iso homma, myytpä sitten itse tai vuokraat pöydän)?

Luru
Changes

Itse en myy mitään - näistä syistä. Tavarat löytävät sen sijaan paikkansa 1. sukulaisten luota (=lastenvaatteet) 2. SPR:n kontista tai 3. Roskiksesta (kierrätykseen kelpaamattomat). :)

tiinapetriikka

Kyllä! Lähinnä vaatekaapilla ja meikkivarastoilla on suursiivous edessä. 

Kommentoi