Kaapit tyhjiksi!

img_0652.jpg

Lilyn blogeissa on suoritettu alkaneen vuoden kunniaksi kaappien raivausta.

Isyyspakkauksen Tommi K:n anoppilasta alkanut raivaus siirtyi oman kellarin kautta kodin komeroihin ja kaappeihin.

White Trash Diseasen Nata aloitti yli vuosi sitten projektin, jonka tavoite on päästä eroon kaikesta turhasta. Projekti sai alkunsa, kun Nata osti asunnon, joka oli lähes puolet pienempi kuin vuokra-asunto, jossa hän aikaisemmin asui.

Lilyssä tammikuussa aloittanut 72 joulupalloa ja monta muuta tavaraa -blogi käynnisti Tavara päivässä pois -projektin. Tarkoituksena on vuoden aikana hankkiutua eroon 365 tavarasta kierrättämällä, lahjoittamalla tai viimeisenä keinona heittämällä roskikseen.

Inkerin vikaa -blogin Sanna Inkerin tavoitteena on puolestaan toimiva vaatekaappi. Tavoitetta kohti hän meni raivaamalla vaatekaappinsa ja luopumalla ”kyllähän tämä vielä joskus sopii” -vaatteista.
 

Onko sinulla liikaa tavaraa? Tarvitsevatko (vaate)kaappisi raivausta?

 

Kysyy Johanna, jonka kellarissa on kolme jätesäkkiä odottamassa kirppikselle pääsyä.

Kuva: Isyyspakkaus

 

Kommentit (8)
  1. Kyllä! Lähinnä vaatekaapilla ja meikkivarastoilla on suursiivous edessä. 

  2. Mihis te ihmiset sitten roudaatte ne poistojen myötä kerääntyneet kirppiskassinne? Sekin on haaste; kipatakko UFFille (en haluais), Pelastusarmeijan keräyslaatikkoa pidän itse vähän parempana vaihtoehtona (niitä on harvassa tosin). Vai oletteko viemässä jonnekin myyntiin (iso homma, myytpä sitten itse tai vuokraat pöydän)?

    1. Itse en myy mitään – näistä syistä. Tavarat löytävät sen sijaan paikkansa 1. sukulaisten luota (=lastenvaatteet) 2. SPR:n kontista tai 3. Roskiksesta (kierrätykseen kelpaamattomat). 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *