Kahden kalenterin loukussa?

dscf7757.jpg

Vastakkainasettelujen aika ei ole ohi, ja ihmiset voi jakaa kahteen leiriin: niihin, jotka käyttävät sähköisiä kalentereita ja niihin, jotka hankkivat perinteisen paperisen kalenterin. Sitten on Tintin-blogin Tintti K:n kaltaisia rajanrikkojia, jotka pitävät molempia: sähköisessä ovat työasiat ja paperisessa muu elämä. Tintin kalenteri on Fortnum&Masonilta, ja muutkin lilyläisetkin ovat viime viikkoina esitelleet omia paperikalenterilöytöjään: seinäkalentereita on näkynyt White Lily– ja Modern Love -ja Koivumaa-blogeissa ja Paperikaupan tyttö kuvasi kalenterinsa kera kissakuvien.

Mites te, kumpaan kalenterileiriin kuulutte: sähköinen vai paperinen?
 

Kysyy Laura, jolla on sattumalta samanlainen kalenteri kuin Paperikaupan tytöllä. 🙂

Kuva: Paperikaupan tyttö

 

Kommentit (13)
  1. Mulla on ’järjestelmäkalenteri’. Siis nahkakansissa oleva kalenteri, johon saa joka vuosi ostaa uudet kalenterisivut ja tarpeen mukaan muistiinpanosivuja. Näin vanhat muistiinpanot voi halutessaan säilyttää, samaten osoitteet ja muut pitempiaikaiset jutut. Kalenterin kannet on sellaiset, että niihin voi jemmata myös pieniä post-it -lappuja ja käyntikortteja, pankkitunnarit, rokotuskortit ja muuta tavallisesti helposti hukkuvaa pikkutietoa. Seuraavan vuoden kalenterin voi lisätä väliin silloin kun haluaa. Tällä systeemillä mukana kulkee yhden naisen yrityksen asiat sekä henkilökohtaiset.

  2. Sattuipas hauskaan saumaan: minulle juuri töissä naureskeltiin kun merkkailin paperiseen kalenteriini menojani. Asun siis Slovakiassa ja siellä ei ilmeisesti paperisia kalentereita käytetä enää kuin eläkeläisten piireissä. Minä taas en selviäisi päivääkään ilman sitä pientä vihkosta. Menot jäävät paremmin mieleen kun kirjoitan ne ylös. Lisäksi matkustan paljon ja kalenterissa onkin oltava tilaa varausnumeroille, lähtö- ja saapumisajoille sekä mahdollisille osoitetiedoille. Sähköiseen kalenteriin en koskaan saisi kaikkia tarvitsemiani tietoja mahtumaan ja vaikka monia eri mieltä olevia varmasti löytyy, paperinen on minusta huomattavasti helppokäyttöisempi. Lisäksi kalenterit ovat nykyään niin hirmuisen nättejä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *