Kaikki mitä et halunnut tietää mulkutuksesta

Toimitus

Mulkutus on ilmiö, jonka olemassaolosta emme olisi halunneet tietää, mutta se tuntuu nostavan päätään eri keskusteluissa somessa. Varoitus: Tämän jälkeen tulet tarkkailemaan ympäristöäsi ihan uudella tavalla.

Mulkutus, tai penisöinti = käytännön kepponen, jossa peniksellä kosketaan esimerkiksi kaverin kahvikuppiin, kun hän poistuu vähäksi aikaa paikalta. Suuhun menevät asiat ovat erityisen suosittuja mulkutuskohteita. Mulkutuksesta otetaan usein kuva, joka myöhemmin lähetetään uhrille. 

Mulkutus on yleensä miestenvälistä pilailua. Mulkutuksen tarkoituksena on usein keppostella uhrin kustannuksella, mutta on myös olemassa mulkutusta, jossa uhri ei koskaan saa tietää joutuneensa mulkutetuksi. 

Hotellihuoneiden karkit ovat oivallisia salamulkutuskohteita: karkki poistetaan kääreestä, sitä kosketaan peniksellä, jonka jälkeen se kääritään taas paperiinsa. Olemme myös kuulleet tapauksista, joissa koko hotellihuone on mulkutettu: ovenkahvat, verhot, telkkarin kaukosäädin - kaikki! Meille on toistaiseksi hämärän peitossa, minkälaista tyydytystä mulkuttaja saa siitä tiedosta, että joku ventovieras tulee autuaan tietämättään syömään peniskarkkeja tai koskemaan mulkutettuun kaukosäätimeen? (Arvon mulkuttaja, jos haluat kertoa, kommentoi ihmeessä!)

Joidenkin mielestä mulkuttaminen soveltuu erinomaisesti kostotoimenpiteisiin. Jos joku työpaikalla kohtelee kurjasti, muttei voi tehdä asialle mitään, voi ainakin mulkuttaa hänen tietokonehiirtään ja tuntea olon tyytyväiseksi aina, kun näkee hänen napsuttelevan hiirellään. Jahas.

Mutta jos luulit, että sukupuolielimen hierominen toisten tavaroihin on vain miehille tarkoitettu kikkailu, olet väärässä. Naisetkin harrastavat tätä, vaikka ilmiö ei ole ihan yhtä tunnettu. Suomessa tälle ei ole vakiintunutta ilmaisua, joten kutsukaamme sitä esimerkiksi pimpittämiseksi. Mutta Ruotsissa, tasa-arvon luvatussa maassa, ilmiölle on tietenkin oma terminsä!

Urban Dictionary -slangisanakirja kertoo:  

Snigla, eli "etanoida" = hieroa vaginaansa erilaisiin objekteihin, yleensä kostotoimenpiteenä. Esimerkki: Pillutin hänen hammasharjaansa, koska hän ei halunnut lähteä kanssani ostoksille. 

Pimpittäminen on tietysti vähän hankalampaa, kun ei ole näppärää uloketta. Mielikuvituksella ja akrobatialla pääsee kuitenkin pitkälle. Jos haluaa.

Hyvää viikonloppua, vahtikaa hammasharjojanne, oluttuoppejanne ja pitäkää näpit kaukana hotellihuoneiden karkeista!

 

Teksti Mia Frilander
Kuva Toimitus


 

LUE MYÖS NÄMÄ: 
 
Vimmainen sääntöjen noudattaminen ja tervehtimisen välttely + muut ärsyttävimmät suomalaiset tavat.
 
Rosa meriläinen: "Juon itseni jonkinlaiseen humalaan keskimäärin kerran viikossa."

 

 

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Yyyyyhh, hyi s**tana. o_0 

miz
miz

Nauroiin iha sikana :D :D  Täytyy kyllä ihmetellä että kuka hemmetin idiootti tekisi tollasta, oikeesti!!! Sillä täytyy olla pahasti päässä vikaa tai on vain erittäin tyhmä idiootti :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun piireissäni tätä kutsutaan kullittamiseksi.

(Miksi, oi miksi halusin osallistua tähän keskusteluun?? :D :D)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei saakeli. Haluan ainakin uskoa ja toivoa että omassa ystäväpiirissä ollaan fiksumpia. Yööök.

Mies (Ei varmistettu)

Naisilla on kyllä ajoittain huvittavan utopistinen käsitys omista miehistä tai lähipiirin miehistä. "Hyi olkoon, ei kyllä minun mieheni..." Jos nyt kuitenkin herätään todellisuuteen ja rikotaan harhaluuloja: me olemme pääasiassa kaikki samanlaisia sovinistisia idoootteja kun olemme keskenämme.

Mökkireissulla tai illanvietossa kiroillaan, puhutaan tisseistä ja mulkutetaan toisen kännykkä, tuoppi tai muu. Kerrotaan millaiset tarpeet tuli tehtyä, heitellään nyrkkipieruja ja kuvaillaan hajuja hyvin grasfisesti. Seksistä ja kaikesta siihen liittyvästä puhutaan sellaisella kielellä, että toisessa porukassa korvat punottaisi. Julkisilla paikoilla töllötetään naisia kimpassa, työpaikan kokouksessa (jos paikalla vain miehiä) heitetään säännöllisesti sovinistista läppää. Tämä on enemmän sääntö kuin poikkeus.

Olemme kaikki joskus olleet pikkupoikia ja siksi kaikki tämä on meillä veressä, olitpa sitten talonmies tai toimitusjohtaja, tytötön tai tohtori.

Mutta huom, vaikka tämä saattaa kuulostaa ikävältä, se on pääosin täysin harmitonta. Se on tapa irroitella, ja vapauttaa se sisäinen pikkupoika. Sitä vastoin kotona useimmat meistä osaavat käyttäytyä. Rakastamme ja arvostamme naisia vaikka keskinäisistä jutuista ei niin aina voikaan päätellä.

Jos vielä epäilet, että ei kai minun mies, niin mieti, onko hän käynyt armeijan? Onko hän ollut metsäretkellä, mökillä, hiihto- tai kalastusreissulla, polttareissa, saunaillassa, tai ihan vaan istumassa iltaa äijäporukassa?

Ja miksi se mulkutus on sinulle outo käsite? Ehkä siksi, että miehesi kunnioittaa sinua sen verran, että säästää nuo jutut äijäporukkaan. Poikkeuksia toko löytyy.

Naiset - me rakastamme teitä, vaikka emme sitä nyrkkipieruin aina osoitakaan.

Mies (Ei varmistettu)

Lisätään vielä, että toki tämä on osittain ikäriippuvaista, harva kuusikymppinen mulkuttaa ovenkahvoja mutta samaan aikaan harva täysi-ikäinen on sitä henkisesti 24/7.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuntemani miehet, jotka ovat tätä harrastaneet, oppivat tavan intissä, ja yleisintä kai oli, että joku mulkutettiin esim. nukkuessa tai lukiessa. Pahin tietämäni tapaus sattui yksissä juhlissa, kun kaksi miespuolisista kaveria mulkutti juhlien emännän tämän nukkuessa ja valokuvasi kaiken. Aamulla sitten kuvia näytettiin muille ja naureskeltiin. Kaikki muut tosin olivat hyvin järkyttyneitä, vaikka emäntä itse yrittikin olla "hyvä jätkä" ja nauraa mukana. Minusta tämä on osa raiskauskulttuuria.

Annemarie (Ei varmistettu)

Kaikkien blogien syövereiden "kun ajattelet elämästä toisella tavalla, elämäsi muuttuu paremmaksi" -tyyppisten postausten keskellä tämänkaltaisia mulkutuspostauksia tarvitaan lisää. Kiitos!

Kommentoi