Kaikki mitä et halunnut tietää mulkutuksesta

mulkutus.jpg

Mulkutus on ilmiö, jonka olemassaolosta emme olisi halunneet tietää, mutta se tuntuu nostavan päätään eri keskusteluissa somessa. Varoitus: Tämän jälkeen tulet tarkkailemaan ympäristöäsi ihan uudella tavalla.

Mulkutus, tai penisöinti = käytännön kepponen, jossa peniksellä kosketaan esimerkiksi kaverin kahvikuppiin, kun hän poistuu vähäksi aikaa paikalta. Suuhun menevät asiat ovat erityisen suosittuja mulkutuskohteita. Mulkutuksesta otetaan usein kuva, joka myöhemmin lähetetään uhrille. 

Mulkutus on yleensä miestenvälistä pilailua. Mulkutuksen tarkoituksena on usein keppostella uhrin kustannuksella, mutta on myös olemassa mulkutusta, jossa uhri ei koskaan saa tietää joutuneensa mulkutetuksi. 

Hotellihuoneiden karkit ovat oivallisia salamulkutuskohteita: karkki poistetaan kääreestä, sitä kosketaan peniksellä, jonka jälkeen se kääritään taas paperiinsa. Olemme myös kuulleet tapauksista, joissa koko hotellihuone on mulkutettu: ovenkahvat, verhot, telkkarin kaukosäädin – kaikki! Meille on toistaiseksi hämärän peitossa, minkälaista tyydytystä mulkuttaja saa siitä tiedosta, että joku ventovieras tulee autuaan tietämättään syömään peniskarkkeja tai koskemaan mulkutettuun kaukosäätimeen? (Arvon mulkuttaja, jos haluat kertoa, kommentoi ihmeessä!)

Joidenkin mielestä mulkuttaminen soveltuu erinomaisesti kostotoimenpiteisiin. Jos joku työpaikalla kohtelee kurjasti, muttei voi tehdä asialle mitään, voi ainakin mulkuttaa hänen tietokonehiirtään ja tuntea olon tyytyväiseksi aina, kun näkee hänen napsuttelevan hiirellään. Jahas.

Mutta jos luulit, että sukupuolielimen hierominen toisten tavaroihin on vain miehille tarkoitettu kikkailu, olet väärässä. Naisetkin harrastavat tätä, vaikka ilmiö ei ole ihan yhtä tunnettu. Suomessa tälle ei ole vakiintunutta ilmaisua, joten kutsukaamme sitä esimerkiksi pimpittämiseksi. Mutta Ruotsissa, tasa-arvon luvatussa maassa, ilmiölle on tietenkin oma terminsä!

Urban Dictionary -slangisanakirja kertoo:  

Snigla, eli ”etanoida” = hieroa vaginaansa erilaisiin objekteihin, yleensä kostotoimenpiteenä. Esimerkki: Pillutin hänen hammasharjaansa, koska hän ei halunnut lähteä kanssani ostoksille. 

Pimpittäminen on tietysti vähän hankalampaa, kun ei ole näppärää uloketta. Mielikuvituksella ja akrobatialla pääsee kuitenkin pitkälle. 

Jos haluaa.

Hyvää viikonloppua, vahtikaa hammasharjojanne, oluttuoppejanne ja pitäkää näpit kaukana hotellihuoneiden karkeista!

 

Teksti Mia Frilander
Kuva Toimitus

 

LUE MYÖS NÄMÄ: 
 Vimmainen sääntöjen noudattaminen ja tervehtimisen välttely + muut ärsyttävimmät suomalaiset tavat.
 Rosa meriläinen: ”Juon itseni jonkinlaiseen humalaan keskimäärin kerran viikossa.”

 

 

RAMtriever?10623|53948|Mulkutus&img=1

Kommentit (8)
  1. Kaikkien blogien syövereiden ”kun ajattelet elämästä toisella tavalla, elämäsi muuttuu paremmaksi” -tyyppisten postausten keskellä tämänkaltaisia mulkutuspostauksia tarvitaan lisää. Kiitos!

  2. Tuntemani miehet, jotka ovat tätä harrastaneet, oppivat tavan intissä, ja yleisintä kai oli, että joku mulkutettiin esim. nukkuessa tai lukiessa. Pahin tietämäni tapaus sattui yksissä juhlissa, kun kaksi miespuolisista kaveria mulkutti juhlien emännän tämän nukkuessa ja valokuvasi kaiken. Aamulla sitten kuvia näytettiin muille ja naureskeltiin. Kaikki muut tosin olivat hyvin järkyttyneitä, vaikka emäntä itse yrittikin olla ”hyvä jätkä” ja nauraa mukana. Minusta tämä on osa raiskauskulttuuria.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *