Kaipaatko asuinspistä? Tänä aamuna me stailaamme sinut!

Se ois taas maanantai ja aika vetäistä päälle vaatteet uuteen viikkoon.  Jos seisot vaatekaapin edessä ilman idistä, tee niin kuin me teemme asuahdistuksen iskiessä: klikkaamme pikana Lily.fihin ja kopsaamme muina naisina idean jostakin killeristä muotiblogistamme.

Tai astu oikotielle: valitse vain alta fiiliksiäsi kuvaava vaihtoehto, ja me valitsemme vaatteet puolestasi.

Just nyt tuntuu siltä, että…

 • a) tällä viikolla meikä ottaa hommat haltuun. Palaverit, kuntosali, tiskivuori, maailma – täältä meitsi tulee! Siirry asuun 1.
 • b) en ole tähän ollenkaan valmis. Olispa vasta sunnuntai. Voisinpa piiloutua peiton alle. Haluan pitsaa ja pullaa. Siirry asuun 2.

 

1. Maailmanvalloittajan nahkahame

nahkahame.jpg

Tee niin kuin PetraJenni ja Eeva: vedä päälle nahkahame, joka viestittää, että teikä on tullut voittamaan. Yhdistä neuleeseen ja  nilkkureihin,  koruja ei kaivata. Jos et vielä omista nahkahametta, marssi hameostoksille, kun tehokas päivä on pulkassa. Psst! Himoitsemme Petran reteää BikBok by Mary-Kate & Ashley Olsen -nahkahametta.

 

2. Vetäytyjän jättivillis

jattivillis.jpg

Imitoi pehmoista sunnuntaifiilistä turvatyylillä à la You feelin it, Sara K ja Mi Mi Mendine. Mikäli haluat tsempata,  unohda farkut ja pue valtavan villapaidan kanssa sukkahousut ja nahkasaappaat. Jos uskot, että aamuväsystä huolimatta tästä saattaa vielä tulla ihan tehokas päivä, vedä jättiläisneuleen alle optimistisesti nahkahame.

 

Tästä se lähtee, eikö?

Teksti: Jenna Kämäräinen, Trendin vastaava tuottaja ja tämän aamun stailistinne
Kuvat: blogeista

Kommentit (15)
 1. Jenna! Moi. <3

  1. Hei Taina! Ihanaa olla taas täällä <3

 2. Koska ei löytynyt nahkahametta, laitoin nahkahousut. Haittaaakse? 🙂

  1. Just hyvä!

   T. Jenna

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *