Kaksi näkökulmaa alusvaatteisiin

Toimitus

Uudenuutukainen #MOMFIE-blogi iskee heti asian ytimeen ja esittelee hellesään täydellisen asusteen: mummokalsarit! Vaietut hirvitykset sekä estävät reisien hankautumisen yhteen kuumalla että vähentävät vilauttelun vaaraa esimerkiksi mekko päällä pyöräillessä. Myös lyhyet pyöräilysortsit ajavat saman asian.

 

Ranskassa taas ei mummokalsareihin kosketa, sillä alusvaatteissa käytännöllisyys ei ole tärkein ominaisuus: ne valitaan miehen kanssa ja niin, että ne mätsäävät aina. Pariisissa-blogi tarjoilee kurkistuksen pariisilaiseen alusvaatekulttuuriin.

Kumpi alusvaatekulttuuri kiinnostaa enemmän?

Kuvat: Pariisissa ja #MOMFIE

Kommentit

Millija (Ei varmistettu)

Minulla on alusvaatteet tissieni, ei miesten takia.

Isoista tisseistä ja muuten pienestä koostani johtuen en pääse valitsemaan alusvaatteitani ulkonäön, saati hinnan, perusteella. Rintaliivit on ostettava silloin kun oikea koko löytyy, vaikka ne olisivat 80 euroa maksavat mummoliivit. Kyllä nättejä DD+ liivejä pienellä ympäryksellä löytyy netistä, mutta tissini ovat niin kummallisen malliset, että sopivia liivejä on vaikea löytää, vaikka niitä pääsisikin sovittamaan. Puhumattakaan siitä, miltä nämä roikkuvat tissit näyttävät ilman rintsikoita. Argh!

Terveisiä vain kaikille jotka sanovat, että isot tissit laihalla naisella on ihanat.

Pronssisadetta (Ei varmistettu)

Liityn kerhoon (E70). Omistan ihan tasan yhdet edes jokseenkin seksikkäiksi miellettävät liivit, muut sitten yrittävät pysyttäytyä mahdollisimman neutraaleissa (lue mustat t-paita liivit on pop). Joo, ja ilman liivejä ei todellakaan olla kuin kotona.

Seksikkyys puuttuu alusvaatteista jo ihan senkin vuoksi että saan hiivatulehduksen kun vain katsonkin jotain kauniita pitsisiä polyesterpikkareita. Puuvillaiset mummoalkkarit ne olla pitää. Yritä siinä sitten matchata liiveihin.

Eli joo, en ole sitä seksikkäiden alusasujen koulukuntaan. Onneksi miestä ei tunnu kiinnostavan millaiset alusvaatteet minulla on, vaan se mitä niiden sisältä löytyy.

Mahdoton Nainen

Olen myös kuullut että tämä Lushin vartalotalkki toimii erityisen hyvin tuohon reisihankaumaan. En ole tosin itse vielä kokeillut.

iidami
Bambino

Olen menestyksekkäästi käyttänyt perus vauvantalkkia.

Auttaa myös hikivarpaisiin!

edgybeauty
Edgy Beauty

Meitsi kanssa! Kulkee lenkillä aina juoksuhousujen pikkutaskussa minigrippussi.....Hieman epäilyttävän näköinen pussukka ehkä mutta kukapa sitä metikössä näkiskään :D

edgybeauty
Edgy Beauty

Alusvaatevalinnat riippuu ihan täysin päivästä. Jos on menkat, jostain hinkuttavista pitseistä on turha haaveillakkaan, sillon on elämässä kestämistä muutenkin tarpeeksi. Jos taas lähden juhlimaan, tykkään, että on nätit alusvaatteet. Juurikaan en harrasta mätsäävyyttä ihan niinkun silleen aidosti, mutta yhdistelen ylä-ja alaosaa niin, että homma näyttää hyvältä.

Millija, mä kävin jenkkireissulla Victoria's Secretillä, sama ongelma kun sulla mullakin, eli isot ryntäät, mutta pieni ympärysmitta. Tuolla palveltiin ihan törkeän hyvin, ottivat mitat, katsoivat mitkä mallit mulle sopii ja etsivät mun tyyliset liivit niistä sopivista malleista. Eli jos tulee reissua Jenkkeihin (tai Lontooseen, sielläkin taitaa nykyään olla myymälä?), kannattaa käväistä. En oo tainnu käyttää muita kuin VS-rintsikoita puoleen vuoteen...

Jennalla

Kiitos vinkistä! Minäkin olen naureskellut stereotypialle laihoista isotissisistä naisista ihan vain siksi, että Suomessa sellaiselle ei löydy rintaliivejä tai ainakaan muita vaihtoehtoja, kuin rumat, mutta käytännölliset. Eikä niitä tosiaan saada Seppälän alelaarista, vaan erikoisliikkeistä, joissa satanen ei riitä, jos haluaa mätsäävän alusasusetin kokonaisuudessaan. Vaan lienevätkö olevan sen halvempia Victoria's Secretillä?

Kommentoi