Kaksi uutta bloggaajaa Lilyyn: Joko tunnet MungoAnnan ja Jasmin Hamidin?

Mahtavia uutisia! Lilyn suositeltujen blogien joukko kasvaa ja vahvistuu, kun nimikkobloggaajina aloittavat Mungolife-blogia kirjoittava Anna Pastak sekä näyttelijä ja kaupunginvaltuutettu Jasmin Hamid, joka kirjoittaa Lilyssä Hyvän päivän varalle -rahablogia. Jos et vielä seuraa heitä, tee se nyt!

Mungolife

10 vuotta Mungolife-blogia kirjoittanut Anna Pastak on yksi blogimaailman uranuurtajista. Hengästyttävän upeasta laukkukokoelmastaan ja upeista asukuvistaan tunnettu Anna on monen tyylimuusa. Hän asuu Lempäälässä miehensä, taaperonsa ja Benji-nimisen pomeranianin kanssa. Anna kuvailee itseään vähän kaikesta intoilevaksi, spontaaniksi höpsöksi. Jos viehätyt kaikesta positiivisesta ja kauniista ja kaipaat inspiraatiota, hyvää mieltä ja kiinnostavia mielipidetekstejä ajankohtaisista ilmiöistä, Mungolife on uusi suosikkisi.

Lue ainakin tämä: Mungolife 10v!

Hyvän päivän varalle

Jasmin Hamid on 34-vuotias näyttelijä ja kaupunginvaltuutettu, joka kirjoittaa Hyvän päivän varalle -blogissaan säästämisestä, sijoittamisesta ja työelämästä. Jasminin tavoitteena on tehdä rahasta puhumisesta tavallista ja kannustaa lukijoitaan sijoittamisen pariin. Hän käsittelee blogissaan myös hyväntekeväisyyteen liittyviä teemoja sekä sijoittamisen ja kuluttamisen vastuullisuutta ja eettisyyttä. Jasmin keskusteli rahasta myös Lily Talks -podcastin neljännessä jaksossa yhdessä Kolmistaan-blogista tutun Karoliinan kanssa. Jos et ole vielä kuunnellut jaksoa, löydät sen täältä.

Lue ainakin tämä: Tiesin Salkkari-kollegojeni palkat – ja hyvä niin

 

Tervetuloa Lilyyn, Anna ja Jasmin! 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *