Kannattaa katsoa: Iholla

Toimitus

Tänään kaikki katsovat tietysti Satuhäitä, mutta myös huomenna kannattaa liimautua television ääreen. Subilla alkaa uusi kotimainen sarja Iholla. Katsoimme sarjan ensimmäiset jaksot ennakkoon ja tuomio on: kannattaa koukuttua.

Iholla on tosi-tv:n ja dokumentin sekoitus, jossa kuusi 16-45-vuotiasta naista tallentaa  videokameralla elämäänsä iloineen ja suruineen. Päähenkilöinä on raskaana oleva nainen, teinityttö, muutama elämäänsä etsivä eri-ikäinen sinkku ja turhautunut kotiäiti. Tuotantotiimi on leikannut naisten itse kuvaamasta materiaalista puolen tunnin jaksoja joita nähdään arki-iltaisin.

Tämä on ihan uutta telkussa: Blogimaisuus. Naiset ovat tallentaneet elämäänsä omista näkökulmistaan ja kuvanneet päivänsä kulkua juuri niin rehellisesti, kun ovat halunneet. Kameralle höpötteleminen tuo päähenkilöt lähelle ja heihin syntyy side, samoin kuin tuttuun blogikasvoon.

Tämä on kiinnostavinta: Sarja on yllättävän rehellinen ja aito. Kiinnostavinta on tietenkin nähdä elämän vaikeita hetkiä ja niitä Iholla riittää. Ruudussa nähdään hymyn ja hellyyden lisäksi kyyneliä, turhautumista, pohdintaa ja pettämistä.

Tästä nousee kohu: Eräs päähenkilöistä on arkkitehti Maria Nordin, jonka aviomies on muusikko-näyttelijä Reino Nordin. Reino saa alkujaksoissa älyttömiä raivareita ja sättii raskaana olevaa vaimoaan haukkumanimillä taaperoikäisen lapsen edessä. Katsojaa alkaa ahdistaa. Voiko tuo olla totta vai vetääkö Reino roolia?

Kysymme: Milloin sama sarja tehdään mieshenkilöillä? Vaadimme saada nähdä, kun suomalainen mies tilittää tuntojaan ja elämäänsä kameralle.

Iholla Subilla tiistaista perjantaihin kello 22.

Kuvat: Sub

Pieni ajatusleikki: mikä tässä kuluvassa päivässä olisi ollut kohtaus, jonka olisit kuvannut videolle?

Kommentit

Vierailija-Enni (Ei varmistettu)

Mun aamuisesta ratikkaan juoksemisesta olisi ainakin saanut aikamoisen äksönpläjäyksen!

Nojoo (Ei varmistettu)

Näkemäni perusteella tuntuu, että voisiko vähempää kiinnostaa.. Tosin kuulun myös niihin (harvoihin?), jotka eivät jaksa lukea henkilökohtaisia blogeja (näihin kuuluvat myös päivän asuni -blogit).

Omassa elämässä tarpeeksi tunteita ja tapahtumia, samoin ystävillä. Miksi haluaisin katsoa tuntemattomien ihmisten asioita? Jotka todennäköisesti on leikattu sopivan dramaattisiksi. En ymmärrä sarjan tarkoitusta.

Toivottavasti sarja on parempi kuin mille vaikuttaa, ja että ihmisiä (minua lukuunottamatta) kiinnostaa tehdyn työn tulos.

vera (Ei varmistettu)

Eiks toi Esin ollu jossain matkailurealityssäkin muutama vuosi sitten? Jotenkin ois ollu kivempaa jos tuohon ohjelmaan olisi valittu naisia, jotka ei ole olleet aikasemmissa sarjoissa.

Oi, mä niin odotan tätä sarjaa. Luin joskus kauan aikaa sitten tästä sarjasta, ja sain selville yhden päähenkilön olevan Heli Kajo. Tyttö kun sattuu olemaan lempiartistini, niin mikäs sen mukavempaa kun seurata hänen elämäänsä.

Muutenkin mielenkiintoisen oloinen sarja:)

Anna Karhubear

Kiitos mielipiteistänne! Kiinnostaa tietää, mitä mieltä olette tänään ekan jakson jälkeen - puolesta ja vastaan. Antakaa siis palaa arvionne!

Vierailija (Ei varmistettu)

tulee mieleen elokuva Miesten Vuoro jossa herrat avautuivat kokemuksistaan. Tää sarja on pakko nähdä.

Nojoo (Ei varmistettu)

Sarjan ensimäinen jakso oli mitä odotinkin. En vieläkään näe syytä miksi seuraisin näitä ihmisiä. Monella muullakin on pyykkivuori vessassa ja töihin/kouluun ei jaksaisi mennä.. Mutta varmasti joku tähän tarpeeksi samaistuukin jaksaakseen katsoa. En kuitenkaan usko, että kukaan on 100% oma itsensä kamera kädessä, eli tuskin tämä ihan real life -sarja on...

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyllä nämä naiset oli 100 prosenttia oma itsensä kameran edessä, niin real life ku vaan voi olla.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.