Kanye West suorittaa erikoisen yhdyskuntapalvelun

spl783088_013.jpg

Rikoksesta seuraa rangaistus, oppi myös Kanye West, kun hänet määrättiin taannoin yhdyskuntapalveluun. Tosin jos Telegraph-lehden tuore uutinen pitää paikkansa, räppärin tuomio kuulostaa pikemminkin miehen unelmien täyttymykseltä kuin opettavaiselta rangaistukselta.

Kanye West määrättiin tammikuussa suorittamaan 250 tuntia yhdyskuntapalvelua rangaistuksena paparazzin pahoinpitelystä. Tavallisesti yhdyskuntapalvelu pitää sisällään yleishyödyllistä työtä, kuten roskien keruuta. Näin ei kuitenkaan ole Kanye Westin kohdalla, sillä mies suorittaa rangaistustaan muotikouluissa Los Angelesissa. Muotiurasta haaveileva räppäri käy oppilaitoksissa luennoimassa muun muassa liike-elämästä, suunnittelijoista ja omista kokemuksistaan muotimaailmassa.

Kaikupohjaa luentosarjalleen West on saanut omasta nimikkomallistosta ja tekemistään suunnitteluyhteistöistä. Sisäpiiritietoa on herunut muotisuunnittelijaystäviltä. Tosin jos asiaa kysyttäisiin muotikansalta, moni ehkä kyseenalaistasi Westin asiantuntijuuden: miehen omat muotiviritykset eivät varsinaisesti ole nauttineet suuren yleisön suosiota.

Teksti: Laura Paananen, joka olisi mielellään kärpäsenä katossa suuripuheisen räppärin muotiluennoilla

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: Splash News

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *