Kanye West suunnittelee paluuta muotimaailmaan

kanye_west.jpg

Jos ihmisellä on pokkaa kirjoittaa biisi nimeltä ”I am a God”, hänellä on syytä uskoa menestyvänsä alalla kuin alalla.

Räppäri Kanye West on tunnettu paitsi musiikistaan ja suhteestaan Kim Kardashianiin, myös palavasta intohimostaan muotia kohtaan. Ei siis olekaan ihme, että räppäri paljastaa W-lehdelle antamassaan haastattelussa suunnittelevansa paluuta muotisuunnittelun pariin.

Kanye West esitteli muutama sesonki sitten Pariisin muotiviikoilla oman nimikkokokoelmansa. Muotioppinsa Fendiltä hakenut hiphop-tähti sai muotiyleisöltä korkeintaan kädenlämpöisen vastaanoton ja Westin muotisuunnittelijan ura tyssäsikin vain kahteen kokoelmaan.

Nyt räppäri on kuitenkin kaikessa hiljaisuudessa perustanut uuden ateljeen Milanoon ja rekrytoi parhaillaan rautaista muotitiimiä nimikkomerkkinsä uudelleenlanseeramista varten. Räppäri kertoo haastattelussa paljastavansa heinäkuussa myös erillisen yhteistyömalliston “erään coolin ranskalaisen merkin kanssa”.

Vaikka Kanye ei – omien sanojensa mukaan – välitä enää leveillä eri muotimerkeillä, muotimaailma saa silti osansa räppärin tuoreella levyllä. Albumin I Am a God –biisi on nimittäin kirjoitettu sen jälkeen, kun eräs muotisuunnittelija oli sanellut Kanyelle, mihin muotinäytöksiin tämä saa ja ei saa muotiviikoilla osallistua.

Ja sitähän ei herra West tietenkään purematta niellyt.

Teksti: Laura Paananen, joka tyytyy vain toivottamaan Kanyelle tällä kerralla parempaa onnea muotihommien parissa

Lähde: W Magazine

Kuva: Splash News

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *