Kanye West suututtaa New Yorkin muotiviikoilla

kanye_west_nyfw.jpg

Kanye West pokkasi kiitokset vakavalla naamalla ensimmäisen Yeezy-mallistonsa muotinäytöksessä.

Vaikka Kanye Westin ystäväpiiriin kuuluukin monta maailman luokan muotisuunnittelijaa, eivät kaikki muotipiireissä suhtaudu räppäriin yhtä suopeasti. Erityisen näreissään Westille on tällä hetkellä amerikkalaissuunnittelija Anne Bowen, jonka muotiviikkosuunnitelmat räppäri sekoitti viimeisimmällä tempauksellaan, kertoo Women’s Wear Daily.

Kanye West vastasi viime muotiviikkosesongin epäilemättä eniten mediakohua saaneesta muotinäytöksestä esittelemällä Adidaksen kanssa yhteistyössä suunnittellun Yeezy-mallistonsa. Nyt kokoelma on saamassa jatkoa ja se aiotaan esitellä maailmalle näyttävin menoin parhaillaan käynnissä olevilla New Yorkin muotiviikoilla.

Ainoa vain, että tieto näytöksen ajankohdasta kerrottiin vasta pari päivää sitten. Normaalisti muotiviikkoaikataulut suunnitellaan ja ilmoitetaan tarkasti etukäteen.

Erityisen tuohtunut räppärin tempauksesta on muotisuunnittelija Anne Bowen, jonka oli tarkoitus esitellä oma urbaani mallistonsa tismalleen samaan aikaan. Koska kaikki huomio kiinnittyy nyt Westin tulevaan mallistoon, joutuu Bowen siirtämään oman presentaationsa. Tämä käy suunnittelijalle kalliiksi ja siksi Bowen penää nyt vastuuta myös Kanye Westiltä. 

Anne Bowenin huoli ei kieltämättä ole turhaa. Viime helmikuussa esitelty ensimmäinen Yeezy-mallisto keräsi yleisöönsä niin vaikutusvaltaisimmat muotitoimittajat kuin julkkismaailmaan kuumat nimet. Mikäli vanhat merkit siis pitävät paikkansa, voi keskiviikkona järjestettävän näytöksen eturivistä bongailla niin Anna Wintourin kuin Rihannankin.

Teksti: Laura Paananen, joka toivoo, että ensimmäisessä Yeezy-mallistossa nähty kokovartalo sukkahousu on tällä kerralla suosiolla jätetty takahuoneen kätköihin

Lähde: WWD

Kuva: All Over Press

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *