Kanye West syyttää huippumuotitaloja kopioinnista

Toimitus

Yksi asia on varma: Kanye Westiltä ei pokkaa puutu. Vogue kertoo, että oman muotimerkkinsä uudelleenlanseerausta suunnitteleva räppäri sohaisi taannoin muurahaispesää arvosteltuaan huippumuotitaloja kovin sanankääntein. Artisti syyttäää tuoreessa haastattelussaan muotitaloja muun muassa kopioinnista.

Kanye West väittää brittiläiselle radiokanavalle antamassaan haastattelussa, että muotitalot ovat varastaneen häneltä idean löysiin nahkahousuihin. Itsevarmasti esiintynyt Kanye kertoo esitelleensä luonnoksen housuista Fendille ensimmäisen kerran jo kuusi vuotta sitten. Muotitalo tyrmäsi idean tuolloin kannattamattomana, mutta sittemmin oman versionsa nahkahousuista ovat tehneet ainakin Isabel Marant, Saint Laurent, Alexander Wang ja Balmain. Nyt Kanye haluaa tietenkin kunnian housuista itselleen, onhan niistä on tullut hitti tyylitietoisen muotiväen keskuudessa.

Kanyen tulilinjalle joutui myös Saint Laurent -suunnittelija Hedi Slimane. Kanye syyttää Slimanen grunge-kulttuurista inspiroitunutta syyskokoelmaa aikansa eläneeksi. Vaikka Kanye piti kokoelman kokonaisilmeestä, oli Saint Laurent -suunnittelija hänen mielestään aivan väärillä jäljillä. Kanye Westin mukaan Slimanen tulisikin jatkossa hakea rock-vaikutteensa räp-musiikista. Räppärit kun ovat tänäpäivänä musiikkimaailman suurimpia rocktähti.

Siis ainakin, mikäli Kanyelta kysytään.

Teksti: Laura Paananen, joka ei voi syyttää Kanye Westia ainakaan itseluottamuksen puutteesta

Lähde: Vogue UK

Kuva: Splash News

Kommentit

mussukka (Ei varmistettu)

Hei Toimitus,
Seurailetteko tai editoitteko yhtään Punakynä -palstan kirjoituksia? Kävin avautumassa jo palstan kommenttiosioon, mutta toivoisin, että jatkossa myös Punakynä-palstan kirjoittajat noudattaisivat Lilyn etikettiä ja verkkoyhteistön yleisiä käytössääntöjä.

Toimitus
Toimitus

Olet oikeassa, postauksen otsikko ei ollut asiallinen, vaikka kirjoitus itsessään olikin. Tsekkaamme asian!

Laurella
Pilkku otsassa

Kanye on nero.

 

AnnK
nothing is real

Voi Kanye.

Kommentoi