Kanye West syyttää huippumuotitaloja kopioinnista

kanye_west1.jpg

Yksi asia on varma: Kanye Westiltä ei pokkaa puutu. Vogue kertoo, että oman muotimerkkinsä uudelleenlanseerausta suunnitteleva räppäri sohaisi taannoin muurahaispesää arvosteltuaan huippumuotitaloja kovin sanankääntein. Artisti syyttäää tuoreessa haastattelussaan muotitaloja muun muassa kopioinnista.

Kanye West väittää brittiläiselle radiokanavalle antamassaan haastattelussa, että muotitalot ovat varastaneen häneltä idean löysiin nahkahousuihin. Itsevarmasti esiintynyt Kanye kertoo esitelleensä luonnoksen housuista Fendille ensimmäisen kerran jo kuusi vuotta sitten. Muotitalo tyrmäsi idean tuolloin kannattamattomana, mutta sittemmin oman versionsa nahkahousuista ovat tehneet ainakin Isabel Marant, Saint Laurent, Alexander Wang ja Balmain. Nyt Kanye haluaa tietenkin kunnian housuista itselleen, onhan niistä on tullut hitti tyylitietoisen muotiväen keskuudessa.

Kanyen tulilinjalle joutui myös Saint Laurent -suunnittelija Hedi Slimane. Kanye syyttää Slimanen grunge-kulttuurista inspiroitunutta syyskokoelmaa aikansa eläneeksi. Vaikka Kanye piti kokoelman kokonaisilmeestä, oli Saint Laurent -suunnittelija hänen mielestään aivan väärillä jäljillä. Kanye Westin mukaan Slimanen tulisikin jatkossa hakea rock-vaikutteensa räp-musiikista. Räppärit kun ovat tänäpäivänä musiikkimaailman suurimpia rocktähti.

Siis ainakin, mikäli Kanyelta kysytään.

Teksti: Laura Paananen, joka ei voi syyttää Kanye Westia ainakaan itseluottamuksen puutteesta

Lähde: Vogue UK

Kuva: Splash News

Kommentit (4)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *