Kanye Westin näyttävä ja salaperäinen kiertuegarderobi

kanye.jpg

Kanye West tekee kaiken isosti ja näyttävästi: kihloihin pamautetaan tyhjällä stadionilla ja kiertueelle lähdetään huippumuotitalon haute couture -asuissa. Telegraph-lehti kertoo, että räppäri esiintyy viikonloppuna alkaneella Yeezus-kiertueellaan vain ja ainoastaan Maison Martin Margielan vaatteissa.

Suurena muodin ystävänä tunnettu Kanye West tilasi koko kiertuepuvustonsa ranskalaiselta suosikkimuotitaloltaan. Lavalla räppäri nähdään niin Maison Martin Margielan ready-to-wear -vaatteissa kuin ylellisissä haute couture -luomuksissakin. Kaikkiaan 30 asusta koostuva puvusto pitää sisällään myös mittatilauslenkkarit ja joukon koristeltuja naamareita. Muotitalon tavaramerkiksi muodostuneet naamarit tuovat näyttävän lisän Westin keikka-asuihin, sillä räppäri esiintyy miltei koko konsertin ajan kasvot peitettyinä.

Yeezus-kiertue ei ole ensimmäinen kerta, kun Kanye West nähdään Maison Martin Margielan naamari kasvoillaan. West esiintyi ensimmäisen kerran naamioituna jo viime vuonna. Nyt lavalla nähdään neljä Westille mittatilaustyönä tehtyä naamaria, joita koristavat niin peilipalat, mustat niitit kuin valkoiset kivetkin. Näyttävästä ja salaperäisestä puvustostaan huolimatta West onnistui silti vilauttamaan aioittua enemmän jo heti ensimmäisellä keikallaan: meno äityi nimittäin niin kovaksi, että räppärin nahkahousut repesivät.

Siinä kohtaa ei tainnut edes naamiosta olla apua.

Teksti: Laura Paananen, jota saattaisi hieman pelottaa, jos pimeällä kujalla törmäisi naamioituneeseen Kanye Westiin

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: Splash News

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *