Karl Lagerfeld hyppää Louis Vuittonin kelkkaan

spl718469_001.jpg

Näistä yhteistyöuutisista on hankala laittaa paremmaksi. Telegraph-lehti kertoo, että Louis Vuitton on kutsunut Chanel-suunnittelija Karl Lagerfeldin ja joukon muita luovan alan ammattilaisia suunnittelemaan kuuluisan monogrammi-kuosinsa uudelleen.

Louis Vuitton lanseeraa ensi syksynä The Icon And The Iconoclasts -nimisen projektin, jossa joukko nimekkäitä muodin ja taiteen osaajia suunnittelee omalla monogrammillaan varustetun laukun muotitalon nimiin. Louis Vuittonin uuden pääsuunnittelijan Nicolas Ghesquièren ideasta lähteneeseen projektiin osallistuvat Karl Lagerfeldin lisäksi ainakin kenkäsuunnittelija Christian Louboutin, Comme des Garcons -suunnittelija Rei Kawakubo, valokuvaaja Cindy Sherman ja arkkitehti Frank Gehry. Muotitalo on antanut suunnittelijoille vapaat kädet, joten luvassa on varmasti hyvin erilaisia tulkintoja kaikkien tuntemasta LV-monogrammista.

Vuonna 1896 esitetellyn monogrammin suunnitteli Louis Vuittonin Georges-poika edesmenneen isänsä muistolle. Aikoinaan rajoja rikkonutta kuosia ovat sittemmin tulkinneet uudelleen myös muotitalon entinen pääsuunnittelija Marc Jacobs sekä taannoisessa yhteistyössä taiteilija Yayoi Kusama.

Minkälainen monogrammi syntyy Karl Lagerfeldin kynästä, se selviää lokakuussa, kun yhteistyömallisto saapuu myyntiin valikoituihin Louis Vuitton -myymälöihin.

Teksti: Laura Paananen, joka odottaa erityisellä mielenkiinnolla Rei Kawakubon LV-monogrammia

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: Splash News

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *