Karl Lagerfeld paljastaa Chanelin luksuslenkkarien taustat

spl685949_048.jpg

Pariisissa tällä viikolla vietettyjen haute couture -muotiviikkojen puhutuimmaksi aiheeksi eivät yllättäen nousseet taidokkaasti valmistetut vaatteet, vaan Chanelin näytöslavalla nähdyt lenkkarit. Karl Lagerfeld paljasti Harper’s Bazaar -lehdelle, miksi juoksukengät sopivat puettavaksi erinomaisesti vaikka iltapuvun kanssa.

Lagerfeld halusi lenkkarien avulla korostaa malliston rentoa tunnelmaa ja tuoda samalla haute couturen maailmaan ripauksen modernia nykyaikaa. Eikä idea oikeastaan ollut edes kovin uusi: Chanel-suunnittelija paljasti näytöksen jälkeen, että naiset käyttivät matalakantaisia kenkiä iltapukujen kanssa jo 1800-luvun alkupuolella.

“Ajattelin, että tytöt rakastaisivat näitä kenkiä”, Lagerfeld kertoi Harper’s Bazaarille.

Sosiaalisessa mediassa runsaasti puhuttaneet kengät nousivatkin oitis monen tyylitaiturin hankintalistalle. Haluttavuutta taatusti lisää myös se, ettei 3 000 euron arvoisia, muiden muassa pytonin nahasta valmistettuja, lenkkareita voi ostaa. Lenkkarit kun ovat saatavilla ainoastaan niille asiakkaille, jotka tilaavat myös näytöksessä nähdyn haute couture -asun.

Näistä luksuslenkkareista taisi juuri tulla yhdet muotimaailman arvokkaimmista keräilyesineistä.

Teksti: Laura Paananen, joka kiittää Karl Lagerfeldia siitä, että voi myös tänä keväänä yhdistää lenkkarit hyvillä mielin asuun kuin asuun

Lähde: Harper’s Bazaar

Kuva: Splash News

Kommentit (1)
  1. Hieno puku ja lenkkarit sopii siihen hyvin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *