Karl Lagerfeld suunnittelee lastenvaatemalliston

karl_lagerfeld1.jpg

Karl ja Karlin ”vauva” Choupette-kisu

Karl Lagerfeld on ehtinyt pitkän muotiuransa aikana olla monessa mukana. Chanel-suunnittelijan kynästä on syntynyt lukuisia mallistoja, yhteistyökokoelmia ja esimerkiksi Coca Cola -pulloja. Nyt Vogue uutisoi, että Lagerfeld aikoo pian lisätä ansioluetteloonsa vielä yhden meriitin, nimittäin lastevaatemalliston.

Karl Lagerfeldin nimikkomerkin alla lanseerataan keväällä 2016 oma lastenvaatemallisto. Kokoelma on suunnattu aina vauvaikäisistä teini-ikäisille tytöille ja pojille, ja se pitää sisällään niin vaatteita kuin asusteitakin. Malliston on tarkoitus esittellä Lagerfeldin leikkisämpää puolta, mutta toistaa samalla suunnittelijalle tuttua ikonista tyyliä. Lastenvaatemallisto on sinänsä luonnollinen jatke vuonna 2012 elvytetylle Lagerfeldin nimikkomallistolle, joka asettuu hintaluokaltaan suunnitelijan Chanel-kokoelmia huomattavasti huokeampaan kategoriaan. Uusi lastenvaatemallisto toteutetaan yhteistyönä muiden muassa Burberryn, Marc Jacobsin ja Chloén lastenvaatemallistoista vastaavan Groupe CWF:n kanssa.

Vaikka Karl Lagerfeldillä ei omia lapsia olekaan, on suunnittelija saanut esimakua lastenvaatteiden suunnittelusta kummipoikansa Hudson Kroenigin kautta. Kroenig on nimittäin jo vakiokasvo Lagerfeldin Chanel-näytösten lavoilla omine asuineen ja sisääntuloineen. Eikä hommassa haittaa varmasti ole Lagerfeldin lemmikkikissan Choupetten inspiroiman asustemalliston suunnittelustakaan.

Teksti: Laura Paananen, joka tietääkin jo, mistä etsiä siskonpojalleen joululahjoja ensi vuonna

Lähde: Vogue UK

Kuva: All Over Press

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *