Karl Lagerfeldin isosisko avautuu lehtihaastattelussa veljestään

karl_lagerfeld.jpg

Muotisuunnittelija Karl Lagerfeldin tiedetään harvoin avautuvan julkisuudessa yksityiselämästään. Siitä syystä varmasti moni yllättyy kuullessaan, että Chanel-suunnittelijalla on myös isosisko. Nyt Lagerfeldin kauan kadoksissa ollut sisar Christiane Johnson on kuitenkin avannut sanaisen arkkunsa ja kertoo tuoreessa lehtihaastattelussa suhteestaan kuuluisaan veljeensä. Koska sisarukset ovat viimeksi tavanneet ja miten perhe pitää yhteyttä? Vogue keräsi yhteen haastattelun parhaat palat.

Yhdysvalloissa tätä nykyä asuva Christiane Johnson kertoo tavanneensa veljensä viimeksi 1970-luvulla. Siksi muotisuunnittelija ei esimerkiksi ole koskaan tavannut nyt 83-vuotiaan sisarensa lapsenlapsia, eivätkä tämän lapsetkaan muista enostaan juuri mitään. Johnson ei kuitenkaan kanna kaunaa itsenäistä elämää viettävälle veljelleen.

“En ole vihainen, sillä hän on hyvin kiireinen mies. Hän asuu siellä ja me täällä. Niin ne asiat vain ovat ”, Johnson sanoo.

Johnson muistelee veljensä olleen luova oman tiensä kulkija jo lapsena. Kun muut leikkivät pihamaalla, vetäytyi Lagerfeld omiin oloihinsa maalaamaan.

Vaikka perheenjäsenet eivät kovin läheisissä väleissä olekaan, pitää Lagerfeld tiivisti yhteyttä isosiskoonsa perinteisten kirjeiden muodossa. Viimeisessä kirjeessään suunnittelija äityi päivittelemään muun muassa sisarusten ikää. “Olemme jo kahdeksankymppisiä”, Johnson kertoo Lagerfeldin ihmetelleen. Uransa huipulla oleva suunnittelija ei sisarensa mukaan kuitenkaan haaveile vielä eläkepäivistä.

“Sopimukseni Chanelin, Fendin ja muiden kanssa ovat elämän mittaisia”, huippusuunnittelija kirjoittaa sisarelleen.

Teksti: Laura Paananen, joka voisi ottaa Lagerfeldista mallia ja alkaa harrastaa taas perinteistä kirjeenvaihtoa

Lähde: Vogue UK

Kuva: All Over Press

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *