Kate Bosworth debytoi laulajana Topshopin joulumainoksessa

Toimitus

 

 

Ketjuliike Topshop on valinnut näyttelijä Kate Bosworthin ensimmäisen joulukampanjansa keulakuvaksi. Kampanjan lyhytelokuvassa Bosworth debytoi laulajana ja esittää pianon päällä seisten oman varsionsa jouluklassikosta Winter Wonderland.

Topshopin luova johtaja Kate Phelan kertoi britti-Voguelle Kate Bosworthin valikoituneen kampanjaan hänen pettämättömän tyylinsä sekä energisen persoonansa ja asenteensa vuoksi. Bosworth on myös tunnettu Topshop-fani, ja hänet nähdään usein ketjuliikkeen vaatteissa. Bosworthin laulutaidot tulivat kuitenkin yllätyksenä Topshopin edustajille, ja brittiketju toivoo voivansa yllättää myös asiakkaansa mainoksella.

Topshopin liikkeissä, nettisivuilla sekä mainostauluissa nähtävän lyhytelokuvan on ohjannut Bosworthin kihlattu Micheal Polish. Bosworthin versio Winter Wonderladista on ladattavissa iTunesista, ja Topshop tietysti toivoo sen yltävän tämän joulun ostetuimmaksi kappaleeksi.

Vaan mitä mieltä on yleisö? Iskeekö Kate Bosworthin samettinen ääni ja diivamainen tulkinta vanhasta jouluklassikosta?

Teksti: Laura Paananen, joka jäi ihailemaan Katen kimaltelevaa mittatilausmekkoa niin, että koko laulu vallan unohtui

Lähde: Vogue UK

 

Kommentit

Heartlines

Kuulostaa kyllä mielestäni enemmänkin epävireiseltä hönkimiseltä mikrofoniin kuin laulamiselta... Kaipa tässäkin asiassa tärkeintä osaa näyttelee Bosworthin asema rapakon takana, heh.

Kommentoi