Kate Bosworth julkaisi tyylivaras-appsin

spl749252_003.jpg

Iskeekö sinullekin joskus katumuotisivustoja selatessasi tyylikateus? Ei hätää, sillä apu on juuri saapunut. Women’s Wear Daily kertoo, että näyttelijä ja tyyli-ikoni Kate Bosworth on juuri tällä viikolla lanseerannut oman mobiiliapplikaationsa kaikkien tyylikateudesta kärsivien pelastukseksi.

Style Thief -applikaatio antaa nimensä mukaisesti käyttäjiensä “varastaa” tyylit julkkisten, katumuotitähtien tai vaikkapa editorial-kuvissa poseeraavien mallien päältä. Applikaatio toimii siten, että käyttäjä valokuvaa kadehtimansa tyylin ja appsi etsii nettikauppojen valikoimista saman tai vastaavan lookin. Ja mikä parasta, tyylin voi myös ostaa itselleen suoraan applikaation kautta.

“Tavoitteenamme on tarjota kuluttajille palvelu, joka helpottaa heitä löytämään ja ostamaan vaatteita”, Style Thiefin markkinoinnista vastaava Bosworth kertoo WWD:lle.

Viime vuonna Bosworth pääsi jo kokeilemaan siipiään suunnittelijana yhteistyössä Topshopin kanssa, ja nyt hän kertoo olevansa erittäin kiinnostunut muodin ja teknologian tarjoamista mahdollisuuksista. Style Thief olikin luonnollinen jatke näyttelijän muotiuralle, joka jatkuu syksyllä myös uuden ja toistaiseksi julkaisemattoman yhteistyökokoelman merkeissä.

Teksti: Laura Paananen, joka nopean testikierroksen jälkeen voi todeta Style Thiefin olevan ainakin hauska lisä muotiappsien kirjavaan joukkoon

Lähde: WWD

Kuva: Splash News

 

Kommentit (1)
  1. ”Ja mikä parasta, tyylin voi myös ostaa itselleen suoraan applikaation kautta.”

    Ostaa, ostaa, ostaa…. Koko ajan pitäisi vaan ostaa uutta. Hohhoijaa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *