Kate Bosworth suunnittelee jälleen Topshopille

Toimitus

Kate Bosworth jakoi viime kesänä tyylivinkkejä festivaalikävijöille Topshopille suunnittelemassaan festarivaatemallistossa. Näyttelijättären kuulusta Coachella-tyylistä inspiroitunut kokoelma osoittautui niin suosituksi, että sille on nyt tiedossa jatkoa. Kate paljastaa Lucky-lehdelle antamassaan haastattelussa, että seuraava ketjuliikeyhteistyö näkee päivänvalonsa jo tämän kuun puolella.

Katen suunnittelema, The Collection starring Kate Bosworth -nimellä kulkeva vaatemallisto saapuu myyntiin 24. lokakuuta. Kokoelman ideana on tarjota Topshopin asiakkaille tyylikkäitä ja minimalistisia perusvaatteita, jotka kestävät aikaa. Kate kertoo pyrkineensä vaatteissa pois trendiajattelusta ja halunneensa luoda vaatekappaleita, joista on vaikea luopua. 46-osainen yhteistökokoelma lupaileekin taatusti tyylikästä käyttövaatetta unohtamatta kuitenkaan näyttelijättären omasta tyylistä kaivettuja yksityiskohtia.

Vaikka Kate Bosworth on ennen kaikkea tunnettu tyylistään, on naisella näkemystä myös muodin kaupallisesta puolesta. Katen muoti-innostus on nimittäin peruja lapsuudesta, jolloin näyttelijättären tavaratalopomona toiminut isä opetti tyttärelleen, minkälaiset vaatteet myyvät. Kaupallinen ajattelu on sittemmin osoittautunut hyödylliseksi, sillä suosittujen yhteistyökokoelmiensa lisäksi Kate on hyödyntänyt taitojaan myös nettikorukauppa JewelMintin perustajajäsenenä.

Teksti: Laura Paananen, joka ei kohta enää pysy kärryillä siitä, että kuka julkkis nyt suunnittelee ja kenelle

Lähde: Lucky Magazine

Kuva: Splash News

 

Kommentit

Toimitus
Toimitus

Oi voi, tiedämme tuon tunteen! (Toimituksen katumuslistalle kuuluvat muun muassa täydellinen farkkutakki ja maiharit, joista joskus vuonna 2006 ajatteli, että ei näitä enää tule käytettyä... Kirppikselle menivät, ja nyt kaduttaa.)

Kommentoi