Kate Middletonin tyylisalaisuus paljastui

Toimitus

Jos sopivan asun valinta on joskus vaikeaa tavikselle, voimme vain kuvitella, kuinka vaikeaa se on tulevalle kuningattarelle, jonka tyyliä miljoonat silmäparit seuraavat. Ei siis ihme, että Cambridgen herttuatar Catharine on viime aikoina turvautunut asuvalinnoissaan ulkopuoliseen apuun. Grazia selvitti, kuka Katen oikeasti pukee.

Erityisesti raskauden jälkeisellä tyylillään hurmannut Kate hakee stailausapunsa läheltä. Herttuattaren tyylikonsulttina on kaikessa hiljaisuudessa toiminut tämän pitkäaikainen ystävä ja prinssi Georgen kummitädiksi valittu Emilia Jardine-Paterson. Omaa sisustusyritystään pyörittävä Jardine-Paterson on Grazian lähteiden mukaan vastuussa siitä, että herttuatar on viime aikoina laajentanut vaatekaappiaan kirkkailla väreillä ja rohkeilla printeillä. Edustustilaisuuksien alla Kate käyttääkin kaikki asuvaihtoehtonsa Jardine-Patersonin kautta.

Ystävyksillä löytyy toki keskusteltavaa muustakin kuin vaatteista. Emilia Jardine-Paterson on nimittäin yksi Katen vanhimmista ystävistä ja kaiken lisäksi naimisissa prinssi Williamin opiskelukaverin kanssa. Ei siis liene ihme, että Kate luottaa tyyliasiansa juuri tämän ystävänsä käsiin. Huhut kun kertovat, että oli aikanaan Jardine-Patersonin ansiota, että Kate ja William tapasivat.

Teksti: Laura Paananen, joka iloitsee siitä, että tavisprinsessa Kate tekee niin kuin muutkin tavikset, ja kysäisee ongelmatilanteessa kaverilta

Lähde: Grazia Daily

Kuva: Splash News

Kommentit

SARI H.
KOLIBRI

Minusta on kiva seurata Englannin kuningatarta, Williamia ja Katea.

Kommentoi