Kate Moss ja Cara Delevingne tähdittävät yhteistä mainoskampanjaa

Toimitus

Nyt ovat klassikon ainekset kasassa: Burberryn trenssi + Kate MossCara Delevingne.

Fashionista kertoo, että Moss ja Delevingne poseeravat pian yhdessä Burberryn uudessa mainoskampanjassa.

Eilen sosiaaliseen mediaan levisi yhteiskuva Burberryn trensseissä poseeraavista Kate Mossista ja Cara Delevingnesta. Kuvaa jakoivat Delevingne itse ja tunnettu muotikuvaaja Mario Testino. Innokkaimmat muotifanit aavistelivat kuvan vihjailevan Mossin ja Delevingnen mahdollisesta yhteistyöstä. Myöhemmin illalla Burberry vahvisti, että mallit ovat muotitalon uuden hajuveden tulevat mainoskasvot. Toistaiseksi nimetön tuoksu lanseerataan myöhemmin tänä vuonna, ja samalla julkistetaan myös Testinon kuvaama mainoskampanja.

Vaikka Kate Moss ja Cara Delevingne ovat poseeranneet Burberrylle aikaisemminkin, tämä on ensimmäinen kerta, kun huippumallit nähdään samassa kampanjassa. Mallivalinta on Burberrylta varmasti laskelmoitu, sillä onhan Delevingnea usein tituleerattu oman sukupolvensa Kate Mossiksi.

Teksti: Laura Paananen, joka ei odota vain uutta mainoskampanjaa, mutta myös tulevaa tuoksua, josta tulee taatusti varma myyntihitti

Lähde: Fashionista

Kuva: Mario Testino Instagram

 

Kommentit

2becomewang (Ei varmistettu) http://2becomewang.blogspot.fi

On kyllä niin brittiä kuin voi olla. :)

Mutta olen kyllä iloinen Caran menestyksestä. Hän on uuden ajan supermalli: rento, persoonallinen eikä niin turhan tarkka imagostaan.

http://2becomewang.blogspot.fi/

laskelmointia (Ei varmistettu)

"Mallivalinta on Burberrylta varmasti laskelmoitu…" jotenkin vain kuulostaa hassulta tämä, sillä tuskin mihinkään kampanjaan mallit sattumaltakaan päätyvät.

SARI H.
KOLIBRI

Minusta oli kiva se ROCK ripsiväri mainos.

Saa nähdä millainen tämä on.

Kommentoi