Kate Moss kehotti mallisiskoaan lopettamaan koulun

10.jpg

Koulunkäynti kannattaa, tai ei ehkä sittenkään. Sitä mieltä tuntuu olevan ainakin Kate Moss, joka Telegraph-lehden mukaan on kehottanut sisarpuoltaan Lottie Mossia lopettamaan koulun ja keskittymään mallintöihin.

Uraa mallina aloitteleva 16-vuotias Lottie Moss päättää tänä keväänä peruskoulun. Jatko-opinnot eivät taida olla Teen Vogue ja Dazed & Confused -lehdissä poseeranneen naisen suunnitelmissa. Ainakin huippumallisisko on kehottanut pikkusiskoaan lähtemään opiskelujen sijaan New Yorkiin mallisopimulsen perässä. 14-vuotiaana mallin työt aloittaneelta Kate Mossilta jäivät niin ikään jatko-opinnot väliin, eikä malli ole katunut päätöstä hetkeäkään. Katen mielestä Lottien kannattaisikin hyödyntää nyt kaikki saamansa julkisuus uran edistämiseksi

Isosiskon vinkit eivät ole Lottie Mossin äidin mieleen. Äiti kehottaa tytärtään jatkamaan koulussa, sillä tämä on kiinnostunut myös toimittajan työstä. Nuorempi Moss on nyt tukalan tilanteen edessä, sillä mallin uran ja koulunkäynnin yhdistäminen on osoittautunut jo nyt haasteelliseksi: kiireinen Lottie Moss joutui turvautumaan tukiopettajan apuun selvitäkseen peruskoulun loppukokeista.

Teksti: Laura Paananen, joka on ehkä samoilla linjoilla Kate Mossin kanssa: kun tilaisuus tulee, siihen pitää tarttua

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: All Over Press

 

Kommentit (1)
  1. Kai sen itse tietää mistä nauttii, mikä kiinnostaa tai on kannattavaa..

     

     

     

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *