Kate Moss paljastaa vaatekaappinsa kulmakivet

spl693040_012.jpg

Nyt kuulolle kaikki Kate Mossia tyyli-ikoninaan pitävät muodin ystävät. Huippumalli paljasti juuri Harper’s Bazaar -lehdelle oman vaatekaappinsa kulmakivet.

Kate Moss hakee tyyli-inspiraationsa 1970-luvulta. Patti Smithin ja The Rolling Stonesin tyyli-esikuvikseen nimeävä huippumalli yllättää paljastaessaan vaatekaappinsa kulmakivet. Vaikka Moss nähdään usein tyylihulluttelemassa, ovat hänen luottotuotteensa yllättävän klassisia. Tyylikriisin iskiessä Moss luottaa nimittäin aina hyvään takkiin: varmimpana valintana hän pitää mustaa naisten smokkitakkia. Peruslinjalla jatkavat muutkin Mossin luottotuotteet – farkut, korkokengät, laadukas nahkalaukku ja tietenkin pikkumusta.

Jos luottotuotteistakaan ei löydy apua, on Mossilla vielä yksi salainen ase: mallin 12-vuotias Lila Grace-tytär. Kun Mossin henkilökohtainen tyylikriitikko kieltää äitiään pukeutumasta johonkin asuun, luottaa malli tyttärensä sanaan.

“Hän on todella hyvä näissä asioissa”, kertoo Moss Harper’s Bazaarille.

Pala Kate Mossin tyyliä on pian kaiken kansan ulottuvilla, kun mallin Topshopille suunnittelema yhteistyömallisto saapuu myyntiin 30.4.

Teksti: Laura Paananen, joka haikailee juurikin erään Kate Mossin Topshop-kokoelman takin perään

Lähde: Harper’s Bazaar

Kuva: Splash News

Kommentit (1)
  1. Kiitos että jaoitte tämän, Kate Mossin tyyli se vain kolahtaa vuodesta toiseen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *