Kate Moss saa 40-vuotislahjaksi skandaalidokumentin

spl659267_008.jpg

Kate Moss juhlii tammikuun 16. päivänä 40-vuotissyntymäpäiväänsä. Juhlan kunniaksi malli on muun muassa repäissyt poseeraamalla Playboy-lehden kannessa. Vogue Paris kertoo, että Mossin syntymäpäivää juhlistetaan pian myös muilla tavoilla, sillä ranskalainen Paris Premier -televisiokanava on tuottanut uuden dokumentin huippumallin merkkipäivän kunniaksi.

Looking for Kate -dokumentin tarkoituksena on selvittää, minkälainen ihminen kätkeytyy Kate Mossin julkisuuskuvan taakse. Kansainvälisenä tyyli-ikonina ja huippumallina tunnetun Mossin yksityiselämästä harva kuitenkaan tietää juuri mitään. Dokumentin kunnianhimoisena tavoitteena onkin paljastaa uusia asioita mallin taustoista ja siitä, minkälainen Kate Moss on yksityishenkilönä. Dokumentti nostaa esiin myös pimeitä ja arkoja aiheita, joten odotettavissa lienee asiaa ainakin Mossin huumetörttöilyistä.

Skandaalihakuiselta vaikuttavaan dokumenttiin on saatu houkuteltua mukaan myös merkittäviä muotivaikuttajia. Dokumentissa oman näkemyksensä Kate Mossin persoonasta esittää huippumallin ensimmäiset testikuvat ottanut valokuvaaja David Ross. Kommentoimassa ovat myös mallin kanssa yhteistyötä tehneet Paolo Roversi, Isabel Marant ja Peter Lindberg. Se, mitä itse Kate Moss on projektista mieltä, jäänee kuitenkin vielä arvoitukseksi.

Looking for Kate -dokumentti saa ensi-iltansa Ranskassa 12. tammikuuta.

Teksti: Laura Paananen, joka ei ole aivan varma siitä, onko skandaalidokkari kuitenkaan se paras tapa juhlistaa kenenkään synttäreitä

Lähde: Vogue Paris

Kuva: Splash News

Kommentit (1)
  1. Katsottiin tänä aamuna tämä dokumentti brunssin merkeissä, mielenkiintoinen katsaus Kate Mossin elämään, erityisesti uraan, mutta ei niinkään skandaalimainen dokumentti, kuin mitä odotin. Mutta on se vaan cool mimmi!!! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *