Kate Mossille uusi muotipesti ja kunnia-arvoinen nimitys

kate_m.jpg

Kate Mossilla pyyhkii hyvin. 33 kertaa uransa aikana Voguen kannessa ja ties kuinka monessa muotieditorialissa poseerannut Moss  aikoo ottaa jälleen uuden askelee urallaan ja ryhtyy seuraavaksi muotitoimittajaksi. Brittien Vogue palkkasi Mossin juuri uudeksi avustavaksi muotieditorikseen.

Vogue paljasti tällä viikolla, että Kate Moss hyppää pian lehden sivuilta toimittajan rooliin. Kyseessä ei ole vain nimellinen pesti, sillä Mossin vastuulle tulee editorial- ja muotikuvauksia. Mossille annetaan lehden puolesta vapaat kädet ja nainen saa valita itse valokuvaajat ja mallit, joiden kanssa haluaa työskennellä. Lehden päätoimittajana toimiva Alexandra Shulman on yhteistyöstä innoissaan. Hänen mukaansa Mossin pettämätön tyyli, kokonaisvaltainen muodin ymmärrys ja taito rakentaa toimivia valokuvia tekevät hänestä juuri Voguelle sopivan muotieditorin.

Uuden toimittajapestin lisäksi Kate Moss on saanut tällä viikolla toisenlaisenkin kunnianosoituksen. Harper’s Bazaar nimesi mallin juuri muotimaailman vaikutuvaltaisimmaksi naiseksi. Moss jätti listalla taakseen muiden muassa Céline-suunnittelija Pheobe Philon, Diana von Furstenbergin ja Ranskan Voguen ex-päätoimittaja Carine Roitfeldin. Luulisi Katella olevan nyt hymy herkässä.

Kate Mossin kädenjälkeä Voguen sivuilla päästään ihailemaan lehden ensi kevään numeroissa.

Teksti: Laura Paananen, jonka mielestä kiinnostavin Kate Moss -uutinen tällä viikolla oli kuitenkin se, että malli nähdään pian yhdessä ex-poikaystävänsä Johnny Deppin kanssa tuoreella Paul McCartney -musiikkivideolla

Lähteet: Vogue UK ja Harper’s Bazaar

Kuva: Splash News

 

Kommentit (1)
  1. Jes, go Kate!! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *