Kate Mossin Lila-tytär kertoo: Äiti on nolo tyyppi!

Toimitus

Ei auta, vaikka olisit maailman menestynein supermalli. Jälkikasvullesi olet todennäköisesti silti vain se nolo ja tavallinen äiti. Tätä mieltä tuntuu olevan ainakin Kate Mossin 12-vuotias Lila-tytär, joka avautui taannoin kuuluisasta äidistään sosiaalisen median syövereissä, kertoo Telegraph-lehti.

Lila-tytär törmäsi äitään koskeviin kysymyksiin somekanava Ask.fm:ssä. Kun tytöltä kysyttiin, pitääkö hän äitiään idolinaan, vastaus kuului näin:

”En todellakaan pidä. Kuten kaikki äidit, on hänkin nolo ja ärsyttävä tyyppi, mutta tietenkin rakastan häntä siitä huolimatta.”

Myöhemmin Lila vielä paljasti, ettei hän missään nimessä aio seurata äitinsä jalanjälkiä ja suunnatta mallinuralle. Sen sijaan hänen haaveenaan on tulla vaatesuunnittelijaksi todellisen esikuvansa Stella McCartneyn tapaan.

Somekeskustelun tiimellyksessä paljastui myös Lilan toinen idoli. Tai ainakin entinen sellainen. Hän nimittäin kertoi fanittaneensa kovasti Miley Cyrusia, vaikka popparin nykyinen kohuotsikoita synnyttävä imago ei kuulemma olekaan hänen mieleensä.

Teksti: Laura Paananen, joka uskoo, että Lila on saanut omiksi tarpeikseen äitinsä aika-ajoin synnyttämistä kohuotsikoista

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: All Over Press

 

 

 

 

 

Kommentoi