Kate Mossin salattu some-elämä

katemoss_insta.jpg

Siinä missä nuoremmalle polvelle oman elämän jakaminen Instagramissa on arkipäiväistä, on se pian nelikymppiselle Kate Mossille outo ajatus. Huippumalli kuitenkin paljasti Interview-lehden haastattelussa, että häneltä löytyy kuin löytyykin oma Instagram-tili.

Kate Moss on aikaisemmin loistanut poissaolollaan Twitterissä ja Instagramissa. Tosiasiassa hän kuitenkin jakaa elämäänsä myös some-kanavien välityksellä. Huono uutinen Katen faneille on se, että malli ei suostu paljastamaan Instagram-tunnustaan. Huippumalli perusti oman Instagram-tilinsä tyttärensä Lila Gracen innoittamana: yhdeksänvuotias tyttö nimittäin rakastaa instagrammailua.

Kate kertoo haastattelussa, että hänen kuvakanavaansa seuraa ainostaan 25 ihmistä. “Nuoret kommunikoivat nykyään sosiaalisen median kautta. Itseäni ahdistaa ajatus siitä, että joku tietää, missä olen ja mitä teen”, Kate kertoo Interview-lehdelle. Yksityisyydestään nauttiva huippumalli aikoo siis myös jatkossa pysyä some-anonyymina.

Se huutakoon hep, ken Katen ensimmäisenä Instagramista löytää.

Teksti: Laura Paananen, joka taitaa lukeutua samaan some-kalkkiskastiin Katen kanssa, sillä käytti juuri ensimmäistä kertaa elämässään yolo-hashtagia

Lähde: Interview

Kuva: Splash News

Kommentit (4)
 1. Hei miten saan itelleni ton ”seuraa blogia” napin niinku täsäkin on oikeellapuolella palkissa? 

  Vai saanko sellaista edes, ois kiva jos saisin vastauksen mah. nopeasti ja kiitos jo etukäteen :)!

   

  1. Kävin kurkkaamassa sun blogissa, kyllä se siinä palkissa näyttää olevan ihan niinku muillakin (:

   1. Noni hyvä sitten, kiitos! 😛

    1. Tosiaan, kuten nansk neuvoikin, painike näkyy kyllä. Se on näkyvissä automaattisesti kaikille rekisteröityneille käyttäjille, mutta et itse näe sitä omassa blogissasi.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *