Kate Mossin sisaresta povataan seuraavaa huippumallia

spl293945_028.jpg

Tiesitkö, että Kate Mossilla on pikkusisko? Nyt tiedät, ja pian tietää moni muukin, sillä Telegraph-lehti kertoo, että nuorempi Moss on juuri solminut mittavan mallisopimuksen. Kate Mossin 16-vuotiaasta sisarpuolesta Lottie Mossista povataan muotimaailman seuraavaa tähteä.

Lottie Mossin mallinura sai alkunsa isosiskon ansioista. Nuoren tytön mallinkyvyt bongattiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2011, kun pikku-Moss toimi sisarensa morsiusneitona. Kate Mossin ja Jamie Hincen virallisissa hääkuvissa esiintynyt Lottie (takana oikealla) kiinnitti mallitoimisto Stormin huomion. Myös Kate Mossin aikanaan lentokentältä bongannut toimisto halusi testata nuoren tytön mallintaitoja ja otti tästä testikuvat. Kaikki meni ilmeisen hyvin, sillä tällä viikolla Lottie ilmoitti Twitter-tilillään solmineensa mallitoimiston kanssa sopimuksen.

Lottie Mossin julkaisema kuvakaappaus omasta malliportfoliostaan paljastaa, että valokuvauksellisuus taitaa olla Mossin perheellä verissä. Kasvonpiirteiltään huomattavasti nuorta Katea muistuttava Lottie jakaa sisarensa kanssa myös muita ominaisuuksia. 170-senttistä sisartaan muutaman sentin lyhyempi Lottie on malliksi varsin lyhyt. Tosin jos Lottieen pätevät samat säännöt kuin vanhempaan Mossiin, tässäkin tapauksessa laatu taitaa korvata määrän.

Teksti: Laura Paananen, joka aikoo seurata helmikuussa alkavalla muotiviikkosesongilla, tekeekö Lottie heti Cara Delevingnet ja kävelee vähintään joka toisessa näytöksessä

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: Splash News

Kommentit (1)
  1. Mosshan on tosiasiassa lyhyempi kuin se väitetyt 170cm, jos sisko on tätäkin lyhyempi niin sanoisin että sitten mahd. menystyminen on ihan tuosta sukunimestä johtuvaa ://

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *