Kate Mossin tytär lainaa leikkinsä Paholainen pukeutuu Pradaan -leffasta

kate_lila.jpg

Kun äiti on Kate Moss, on luonnollista, että tytärkin keksii leikkinsä muodin maailmasta. Kate paljastaa Voguessa, että Lila Grace -tyttären lempileikit tulevat suoraan Paholainen pukeutuu Pradaan -elokuvasta.

Kate Moss kertoo 10-vuotiaan tyttärensä hullaantuneen suositusta muotielokuvasta. Toistolla Mossin taloudessa pyörivä elokuva näkyy jo pienen muotifanin leikeissä, sillä Lila on rakentanut huoneeseensa oman pienen toimiston, jossa hän eläytyy Anne Hathawayn näyttelemän Andyn rooliin. Leikki alkaa tietenkin asun valinnalla, ja sitten kuvitteellinen puhelin alkaakin jo soida.

Kate seuraa tyttärensä leikkejä huvittuneena. Kun huippumalli kuuli tyttärensä ensimmäisen kerran lausuvan kuulut sanat “Haloo, Miranda Priestlyn toimistossa”, naurussa oli pidättelemistä.

Vaikka Lila Grace osaa elokuvan vuorosanat jo ulkomuistista, elokuvan tosielämän esikuvat ovat hänelle vielä toistaiseksi tuntemattomia. Kun Kate Moss kysyi tyttäreltään, tietääkö tämä kuka Miranda Priestly oikeasti on, Lila vastasi välinpitämättömästi: “En tiedä, mutta voitko odottaa hetken, minulla on täällä Patrick Demarchelier puhelimen päässä.”

Niinhän ne sanovat, ettei se omena kauas puusta putoa.

Laura Paananen, joka miettii olisiko jo liian vanha liittymään Lila Gracen mahtavan kuuloisiin leikkeihin

Lähde: Vogue UK

Kuva: Splash News

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *